Παραδόθηκε στον νέο του ένοικο το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, παρέδωσε το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων

Στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, παρέδωσε το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο Νίκος Χριστοδουλίδης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος Διευθυντής Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Πέτρος Δημητρίου.

Στις 12 το μεσημέρι, στο Υπουργείο Άμυνας ο Χριστόφορος Φωκαΐδης παρέδωσε στον Σάββα Αγγελίδη ενώ την ίδια ώρα, ο Κώστας Χαμπιαούρης παρέλαβε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από τον Κώστα Καδή.

Στις 12.30μ.μ. ο Ιωάννης Κασουλίδης αποχώρησε από το Υπουργείο Εξωτερικών και την ενεργό πολιτική, παραδίδοντας τη θέση του επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Παράλληλα, η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου παρέλαβε τα νέα της καθήκοντα στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και στις 12.45, ο Μάριος Δημητριάδης παρέδωσε στη νέα Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Ακολούθως, στη 1μ.μ. ο Κώστας Καδής διαδέχθηκε στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος τον Νίκο Κουγιάλη, ενώ ο Γιώργος Παμπορίδης αφήνει το πηδάλιο του Υπουργείου Υγείας στον Κωνσταντίνο Ιωάννου.


Επιστροφή
στην αρχή