Πάντα υπάρχει... κονδύλι! (όλες οι μεταγραφές)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Δείτε αναλυτικό πίνακα με όλες τις κινήσεις που έκαναν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 1/2)

 

Αν και στις περισσότερες ομάδες υπάρχει οικονομική στενότητα, πάντα υπάρχει… κονδύλι για μεταγραφές. Αυτό μας έδειξαν και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο οι ομάδες μας, αφού οι περισσότερες… εξάσκησαν το δικαίωμα και προέβησαν σε ενίσχυση με την ελπίδα το «νέο αίμα» να προσφέρει ό,τι δεν πρόσφεραν αυτοί που έφυγαν. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε τα μεσάνυκτα με κάποιες ομάδες να… παλεύουν μέχρι το φινάλε.

Ο Εθνικός είναι ο μοναδικός που δεν… πείραξε το ρόστερ του. Εκτός από τ' ότι διαθέτει ένα καλό σύνολο, δεν εδικαιούτο να κάνει μεταγραφές λόγω εμπάργκο. Από εκεί και πέρα, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, Άρης, Δόξα, Ερμής και ΑΕΖ έκαναν και τις τέσσερις μεταγραφές. Σε τρεις προχώρησαν Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα, ενώ δύο έκανε η Αναγέννηση Δερύνειας.

Από τις προσθήκες που έγιναν, αυτό που προκύπτει είναι ότι είχαμε την έλευση αρκετών Ισπανών και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η Δόξα συγκεκριμένα πήρε τρεις, ενώ δύο παίκτες ήρθαν για τον ΑΠΟΕΛ. Στα αξιοσημείωτα είναι η έλευση δύο Κολομβιανών, ενώ την τιμητική της είχε η Ολλανδική και Γαλλική αγορά.

 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή