Πάνω από 1000' χωρίς γκολ ο Κλάους

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ο «μουντζωμένος» Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε, αισίως, 1000 «και βάλε» λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα δίχως να σκοράρει

Αυτό που γίνεται φέτος με τον Στέφανο Αθανασιάδη δεν έχει εξήγηση, αλλά ούτε και απάντηση. Το λες, πάντως, και… κατόρθωμα, το να μην έχει σκοράρει σε 1003’ λεπτά συμμετοχής –καταμετρημένα από την επίσημη στατιστική υπηρεσία της Super League- και στις 16/20 συμμετοχές να μετράει μόλις 2 ασίστ.

Κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του Έλληνα επιθετικού του ΠΑΟΚ, να μένει χωρίς γκολ για τόσα πολλά λεπτά.

Δείτε και τους αριθμούς του για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Μέχρι και σήμερα έχει 0/25 τελικές προσπάθειες για γκολ. Οι 15 εντός περιοχής, οι 2 εκτός περιοχής και οι 8 με το κεφάλι.

Ο Κλάους από το καλοκαίρι δεν πατάει καλά, είναι αγχωμένος, ψάχνει εναγωνίως το γκολ και δεν του βγαίνει τίποτα. Μεγαλύτερη απόδειξη, η χαμένη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ξάνθη. Χάνει, πλέον, και τα... άχαστα. Ούτε ο ίδιος, μάλλον, δεν μπορεί να πιστέψει, όπως φάνηκε και στην στιγμή της αλλαγής, αυτό που του συμβαίνει.

 

Πηγή: gazzetta.gr


Επιστροφή
στην αρχή