Παν. Λευκωσίας: εκπαιδευτική ημερίδα «ΙV Χειραψία με την Τεχνολογία»

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τελειόφοιτοι Μαθητές Λυκείου Εξερευνούν τις Προοπτικές Καριέρας στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών...

Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Σάββατο 11 Μαρτίου 2017
Τελειόφοιτοι Μαθητές Λυκείου Εξερευνούν τις Προοπτικές Καριέρας στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «ΙV Χειραψία με την Τεχνολογία».  Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση της εν λόγω ημερίδας τα τελευταία τρία χρόνια (2013-2016), όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 800 μαθητές, 60 καθηγητές και περισσότεροι από 40 Ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση της ημερίδας για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 11 Μαρτίου μεταξύ  9.00 π.μ. και 2.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους ηλικίας 16-18 να εφαρμόσουν  τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να εξερευνήσουν τις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές, έτσι ώστε να μπορούν να  ανταποκριθούν στο σύγχρονο, σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στον τομέα αυτό και τις δυνατότητες επιλογής και συνδυασμού προγραμμάτων, ώστε να προετοιμαστούν για μια επαγγελματική καριέρα καινοτομίας και προοπτικής.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως «Ανακαλύπτω το φανταστικό κόσμο των Κινούμενων Σχεδίων» (Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων), «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση: Ηλεκτρονικά Παιχνίδια» (Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων), «Τεχνητή Νοημοσύνη: Η εποχή των μηχανών» και «Ανακαλύπτω τον υπέροχο κόσμο των Παιχνιδιών, των Γραφικών και του Προγραμματισμού» (Τμήμα Πληροφορικής), «Ανακαλύπτω τον κόσμο της Ρομποτικής» (Τμήμα Μηχανικής), «Τα Μαθηματικά στον Υπολογιστή μας: Η χρήση των Μαθηματικών Λογισμικών Πακέτων» (Τμήμα Πληροφορικής).

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη βιομηχανία των διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών μαζί με αντιπροσώπους της WARGAMING.

 

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και θα διεξαχθεί κλήρωση με δώρα.
Εγγραφές:  https://goo.gl/kFD8X2
Για περισσότερες πληροφορίες: 22841528 / admissions@unic.ac.cy

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Η νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ #ligospitiakoma

Πολίτης News, 28.03.2017

ΑΓΟΡΑ

Τριάντα χρόνια Τηλεκάρτες Cyta

Πολίτης News, 27.03.2017

ΑΓΟΡΑ

Με σταθερούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Πολίτης News, 24.03.2017

Επιστροφή
στην αρχή