Πακέτο με εκρηκτικά στο γραφείο του Σόιμπλε με αποστολέα τον Άδωνι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΛΛΑΔΑ
Η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η γερμανική ιστοσελίδα Markische Allgemeine έθεσε σε συναγερμό στις γερμανικές και τις ελληνικές αρχές

Το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη είχε το πακέτο με τα εκρηκτικά που εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε και το οποίο προκάλεσε τεράστιο συναγερμό στις γερμανικές αρχές. Αυτή την είδηση επιβεβαίωσαν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας στο CNN Greece.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός σύνδεσμος ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές ότι τα στοιχεία που αναγράφονταν πάνω στο πακέτο είναι τα εξής:

 

Γεωργιάδης Σπυρίδων Άδωνις, Νέα Δημοκρατία

Ακαδημίας 84

Ταχυδρομικός 10678

Αθήνα – Αττική Ελλάδα

Προς Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο Γερμανός σύνδεσμος ανέφερε ότι η σφραγίδα είναι μισοσβησμένη και έτσι δεν μπορεί ακόμα να διακριθεί από ποιό ταχυδρομείο εστάλη το πακέτο, ωστόσο διακρίνεται η λέξη «Αθήνα».

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν να ενημερωθούν για τη συνδεσμολογία και για το είδος της εκρηκτικής ύλης προκειμένου να διαπιστώσουν εάν παραπέμπει η συνδεσμολογία στα πακέτα – βόμβες που είχε στείλει το 2010 η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, με χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη όπου οι ελληνικές αρχές καθήλωσαν στο έδαφος αεροπλάνο το οποίο μετά από έρευνα είχε προκύψει ότι μετέφερε παγιδευμένο πακέτο βόμβα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής».

adonis

Γερμανική εφημερίδα: Το πακέτο με εκρηκτικά στον Σόιμπλε εστάλη από την Ελλάδα

 

Η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η γερμανική ιστοσελίδα Markische Allgemeine έθεσε σε συναγερμό τόσο τις γερμανικές όσο και τις ελληνικές αρχές.

«Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο γραφείο αλληλογραφίας του υπουργείου Οικονομικών είχε εκρηκτικό μηχανισμό. Απευθύνεται προσωπικά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η διεύθυνση που αναγράφεται είναι από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

1 copy

Πηγή: CNN.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bρυξέλλες: Οπαδοί του Ερντογάν μαχαίρωσαν 3 Κούρδους

Πολίτης News, 19:15 (τελευταία ενημέρωση 19:15)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θυγατρική με έδρα τις Βρυξέλλες, λόγω Brexit ανοίγει η Lloyd’s

Πολίτης News, 18:44 (τελευταία ενημέρωση 18:44)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπεγράφη η διακήρυξη της Μάλτας για την αλιεία "MedFish4Ever"

Πολίτης News, 18:20 (τελευταία ενημέρωση 18:20)

Επιστροφή
στην αρχή