Πάει Ελβετία ο Παπαπαναγή. στο «μικροσκόπιο» η Βασιλεία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Μολονότι εκκρεμεί ακόμα ο επαναληπτικός με τη Ντιναμό εντούτοις οι τεχνικοί υπεύθυνοι του Απόλλωνα δικαιούνται να… ανοίξουν και το «βιβλίο» Βασιλεία

Μολονότι εκκρεμεί ακόμα ο επαναληπτικός της Πέμπτης στην πόλη Μπρεστ, εντούτοις οι τεχνικοί υπεύθυνοι του Απόλλωνα δικαιούνται να… ανοίξουν και το «βιβλίο» Βασιλεία.

Με την έννοια ότι οι Ελβετοί πήραν προβάδισμα έναντι της ολλανδικής Φίτεσε με το «διπλό» που πέτυχαν πριν τρεις μέρες στο πρώτο ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Περικλής Παπαπαναγής ετοιμάζει τη βαλίτσα του για να βρεθεί την προσεχή Πέμπτη στο γήπεδο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό.

Η Βασιλεία σήμερα έχει παιχνίδια με τη Σιόν για την ελβετική Σούπερ Λίγκα. Ενδεχομένως οι Αυγουστή και Παπαπαναγής να παρακολουθήσουν τη συνάντηση από δορυφορικό κανάλι.

Πάντοτε έχει μεγάλη σημασία για τους τεχνικούς υπεύθυνους μιας ομάδας να κάνουν σωστό «διάβασμα» του αντιπάλου.

Η Βασιλεία έχει αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία με συμμετοχές στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά είναι πιο αδύνατη από άλλες χρονιές. Από την άλλη, αν περάσει η Φίτεσε, ο Απόλλωνας και πάλι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιό της.


Επιστροφή
στην αρχή