Παγκόσμιοι παίκτες της κρουαζιέρας στο λιμάνι Λεμεσού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μεγάλη εκδήλωση στις 3 Μαίου τα εκγαίνια της οποίας θα τελέσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Θα φιλοξενηθούν ηγετικά στελέχη του κλάδου της κρουαζιέρας.

 

Στην Κύπρο θα βρεθούν την επόμενες ημέρες παγκόσμιοι παίκτες της κρουαζιέρας στο πλαίσιο του Cruise Executive Summit που διοργανώνει η DP World Limassol, με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου υπερσύγχρονου επιβατικού τερματικού σταθμού του λιμανιού Λεμεσού. 

Οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια, που θα τελέσουν στις 3 Μαΐου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος της DP World, Sultan Ahmed Bin Sulayem, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της DP World Limassol Charles Meaby στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί το λιμάνι Λεμεσού λιμένας βάσης και ελκυστική επιλογή για τον τομέα της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο. Στο πλαίσιο μιας τριήμερης επίσκεψης θα φιλοξενηθούν ηγετικά στελέχη του κλάδου της κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως κύριου τουριστικού προορισμού.

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία απευθύνεται κυρίως σε εταιρείες κρουαζιέρων με αφετηρία την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι η αυθεντική φιλοξενία, ένα ταξίδι μέσα στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου, προσφέροντας στους φιλοξενούμενους μια πανδαισία τοπικών αρωμάτων και γεύσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης εκδρομές σε συνεννόηση με τον ΚΟΤ, στα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού.

Επιπλέον, η DP World Limassol θα ξεναγήσει τα στελέχη στις εγκαταστάσεις του νέου επιβατικού τερματικού. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτηριακό συγκρότημα, που δίνει τη δυνατότητα στην DP World Limassol να προσφέρει πλούσιες εμπειρίες στους επιβάτες, σ΄ ένα ασφαλές, σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον. Εξάλλου, λόγω του μεγέθους του, αποφασίστηκε μέρος του σταθμού να διατίθεται για τη διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων από τον Νοέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, περίοδο κατά την οποία η κρουαζιέρα κινείται σε χαμηλά επίπεδα. 
 

 


Επιστροφή
στην αρχή