Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Άννα Κορακάκη - «Έκλεισε» θέση για Τόκιο 2020

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Η Κορακάκη πρώτευσε με 241,1 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία με 239,8 και η «οικοδέσποινα», Μπόμι Κιμ με 218,8 βαθμούς

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία σημείωσε η Αννα Κορακάκη, επιβεβαιώνοντας ότι ανήκει στην «αφρόκρεμα» της διεθνούς σκοποβολής.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην πόλη, Τσανγκουον της Νότιας Κορέας.

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κορακάκη στην διοργάνωση της Κορέας «ισοδυναμεί» και με «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Η Κορακάκη πρώτευσε με 241,1 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία με 239,8 και η «οικοδέσποινα», Μπόμι Κιμ με 218,8 βαθμούς.

Αυτή είναι μάλιστα η πρώτη φορά που αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κόσμου μιας και την προηγούμενη φορά είχε συμμετάσχει ως νεανίδα, ενώ υπενθυμίζουμε πως εκτός από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, έχει ακόμη ένα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 2016.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή