Παγκύπριες Εξετάσεις: «Σάρωσαν» Λεμεσός και Λευκωσία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Οκτώ συνολικά υποψήφιοι από τη Λεμεσό και τη Λευκωσία κατέλαβαν θέση στην πρώτη δεκάδα, την οποία συμπληρώνουν Λάρνακα και Πάφος

Με τέσσερις υποψήφιους από τη Λεμεσό, τέσσερις από τη Λευκωσία, έναν από τη Λάρνακα και έναν από την Πάφο, συμπληρώθηκε η δεκάδα των πρωτευσάντων στις Παγκύπριες Εξετάσεις για το 2016.

Στο «βάθρο των μεταλλίων» η Λεμεσός 

Ωστόσο στη Λεμεσό μπορούν να υπερηφανεύονται καθώς οι τρεις πρώτοι στην κατάταξη είναι από την επαρχία της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, πρόκεται για τους Δημήτρη Χριστοδούλου, Στέλιο Στυλιανού και Δέσποινα Χατζηκωνσταντή. Οι δύο υποψήφιοι μάλιστα, μεταξύ των οποίων και ο άριστος των αρίστων, είναι από το Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο. Επίσης, στη δεκάδα υπάρχουν και δύο υποψήφιοι του Λυκείου Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Με τέσσερις και η Λευκωσία

Μεγάλη επιτυχία για την πρωτεύουσα η συμπερίληψη τεσσάρων υποψηφίων από την επαρχία της Λευκωσίας στη δεκάδα των πρωτευσάντων. Οι υποψήφιοι από σχολεία της Λευκωσίας κατέλαβαν τις θέσεις 4,5,7 και 9. 

Από έναν Λάρνακα και Πάφος

Την δεκάδα συμπλήρωσαν ένας υποψήφιος από την επαρχία Λάρνακας και ένας από την επαρχία της Πάφου, καταλαμβάνοντας την όγδοη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

 

 

Επόμενο άρθρο:


Επιστροφή
στην αρχή