Πάφος:3 συλλήψεις για οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλης και αντισυμπεριφορά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Οιμ τρεις συλληφθέντες παρεμπόδισαν τους αστυνομικούς κατα των έλεγχο, προκάλεσαν ανησυχία, ενώ αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη .

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, παρεμπόδισης οργάνων τήρησης της τάξης και της εκτέλεσης των καθηκόντων τους, μέθη,  πρόκλησης ανησυχίας, άρνηση παροχής δείγματος σε έλεγχο αλκοόλης, αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη .

Σύμφωνα με την Αστυνομία στα πλαίσια ελέγχου μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου σταμάτησαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από ένα πρόσωπο από την Γεωργία . Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαφάνηκε πως είχε έντονα τα σημεία και συμπτώματα της μέθης και σε παροχή δείγματος σε έλεγχο αλκοόλης διαφάνηκε πως είχε 75mg αντί 22mg .

Kατά την ανακοπή του άρχισε να φωνάζει και αντιστάθηκε στον τελικό έλεγχο και συνελήφθη.

Στο όχημα επέβαιναν ακόμη δύο άτομα τα οποία προσπάθησαν να τον αποσπάσουν από την νόμιμη σύλληψη και ακολούθως συνελήφθησαν και εκείνοι.

Τα τρία πρόσωπα αναμένεται αργότερα να κατηγορηθούν γραπτώς και να αφεθούν ελεύθερα εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.


Επιστροφή
στην αρχή