Πάφος: Τα δεδομένα ενόψει συνέλευσης και ενίσχυσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Μετά τη συνέλευση αναμένεται ότι η τεχνική ηγεσία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή σιγά-σιγά θα βάλουν μπρος και τον προγραμματισμό

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 5/6)

 

Στασιμότητα επικρατεί στον προγραμματισμό της Πάφου, αφού η προσοχή είναι στραμμένη στη νέα έκτακτη εκλογική γενική συνέλευση της Πέμπτης (07/06).

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την παραίτηση του προέδρου Χριστού Γλυκύ. Για την ώρα, καμία υποψηφιότητα δεν έχει υποβληθεί για τη διοίκηση του σωματείου. Η προθεσμία υποψηφιοτήτων λήγει αύριο και παρόλο που ο Σεργκέι Λομάκιν είχε εξαγγείλει την υποψηφιότητά του, μέχρι χθες δεν έχει υποβληθεί καμία από οποιονδήποτε. Βεβαίως υπάρχουν άλλες 24 ώρες και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προκύψει ενδιαφέρον.

Την υποψηφιότητα του κ. Λομάκιν, ο περισσότερος κόσμος στην επαρχία την είδε με θετικό μάτι, λαμβάνοντας υπόψη και το παρελθόν με το ποδόσφαιρο στην Πάφο και την ιστορία με το… λουκέτο σε πολλά σωματεία. Κάποιοι άλλοι, όμως, το βλέπουν διαφορετικά, για τους δικούς τους λόγους.

Μετά τη συνέλευση αναμένεται ότι η τεχνική ηγεσία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή σιγά-σιγά θα βάλουν μπρος και τον προγραμματισμό.

Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και σε όλες τις θέσεις, για να δείξει κάτι καλύτερο στη νέα σεζόν. Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις και παίκτες από διάφορες χώρες και στην Πάφο θα κινηθούν αναλόγως και του μπάτζετ.

Πρώτος στόχος είναι η εξεύρεση ενός ικανού τερματοφύλακα που να μπορεί να υπερασπιστεί αξιόπιστα την εστία της ομάδας και να διεκδικήσει τη θέση βασικού από τον Κόπριβετς. Ήδη εξετάζεται ξένος γκολκίπερ, προερχόμενος από τη Σλοβακία, με προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και ένας ακόμα τερματοφύλακας με προϋπηρεσία στο δικό μας πρωτάθλημα. Σημειώνεται ότι ο Κόπριβετς έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ενώ ο τρίτος τερματοφύλακας πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πάφο βρίσκεται 25χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος εκτός απροόπτου θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή