Πάφος FC: Τους τα είπε ένα χεράκι ο Ντομπόφ (όλα καλά με Μπεριγκό)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

O Ρομάν Ντομπόφ, μετά και το διαζύγιο με τον Στίβεν Πρέσλι, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα στους ποδοσφαιριστές...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 13/10)

O Ρομάν Ντομπόφ, μετά και το διαζύγιο με τον Στίβεν Πρέσλι, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Ο στενός συνεργάτης του Σεργκέι Λομάκιν το πήρε πάνω του και θέλει άμεσα ανάκαμψη της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο βοηθητικό και μίλησε σε αυστηρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Τους έφερε προ των ευθυνών τους, αφού και οι ίδιοι έχουν ευθύνες για την εικόνα της ομάδας.

Τους τόνισε ότι η διοίκηση από τη στιγμή που είναι συνεπής απέναντί τους, έχει απαιτήσεις, και αν η ομάδα δεν κερδίσει την Αλκή με την επανέναρξη, τότε η διοίκηση θα πάρει μέτρα που θα αγγίζουν και τους ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής θα είναι ο 57χρονος Ματίας Κεκ που την προηγούμενη πενταετία ήταν στη Ριέκα. Οι προπονήσεις πάντως συνεχίζονται από τις οδηγίες των Νίκου Κωνσταντινίδη και Αντώνη Παπαντώνη.

Σήμερα στις 17:00 είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στη Γεροσκήπου με αντίπαλο τη Ρίγα, η οποία πραγματοποιεί αυτή την περίοδο προετοιμασία στην Πάφο.

Ως γνωστόν ανήκει και αυτή στον Σεργκέι Λομάκιν και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος στη Λετονία είναι στην πρώτη θέση και διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα δεν λείπουν οι τραυματισμοί καθώς δεν υπολογίζονται οι Καρώ και Φόλμπεργκ. Ο Τσέχος μέσος εκτιμάται ότι από τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.


Επιστροφή
στην αρχή