Πάφος FC: Σχεδιάζει την έκπληξη, στήνει «παγίδα» ο Πρέσλι στην «Κυρία»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα της Πάφου παρά τη σημαντική μεταγραφική της ενίσχυση ακόμη αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική ετοιμότητά της στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 1/9)

Η Πάφος FC είναι πανέτοιμη για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς! Φιλοξενεί (20:00) την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.

Η ομάδα της Πάφου, παρά τη σημαντική μεταγραφική της ενίσχυση, ακόμη αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική ετοιμότητά της αφού είναι μόλις η πρώτη της υποχρέωση.

Ήρθαν ποδοσφαιριστές με εξαιρετικές συστάσεις μεν, κάποιοι από αυτούς όμως δεν είναι ακόμη έτοιμοι να παίξουν. Ο στόχος όμως είναι αδιαπραγμάτευτος: να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να βρεθεί απόψε στο γήπεδο της Πάφου, σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται τόσο λόγω πρεμιέρας όσο και λόγω αντιπάλου. Είναι σημαντικό για την Πάφος FC να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου της με το «καλημέρα».

O Στίβεν Πρέσλι παρακολούθησε την Ανόρθωση και ετοίμασε αγωνιστικό πλάνο για εξουδετέρωση των μεσοεπιθετικών, αλλά και τρόπους για να κτυπήσει στην άμυνα την «Κυρία».

Για την αποψινή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κόπριβετς και Ντόβπνια. Ο τελευταίος μετέβη ήδη στη Ρωσία για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Στίβεν Πρέσλι, όμως δεν υπολογίζονται, φυσιολογικά, οι τελευταίοι νεοφερμένοι, αφού ακόμη δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά.

Πιθανό σχήμα

Εκτός απροόπτου ο κ. Πρέσλι θα παρατάξει την ομάδα με τους ίδιους έντεκα όπως στο τελευταίο φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, εκτός και αν αποφασίσει να ρίξει στο παιχνίδι κάποιους από τους νεοφερμένους εφόσον θεωρήσει ότι είναι έτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: Μολ, Χολτ, Μπαγκάρντ, Καρώ, Κουλς, Λοράν, Σιρόκ, Φόλπρεχτ, Ζαχαρίου, Πολίτσι, Μπεριγκό.

Πολλά περιμένουν στην Πάφο από τον Γάλλο φορ Μπεριγκό, ο οποίος ύστερα από μια καλή προετοιμασία δείχνει αρκετά ανεβασμένος και έτοιμος να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της Πάφος FC απόψε κόντρα στην Ανόρθωση.


Επιστροφή
στην αρχή