Πάφος FC: Πήρε εντολή ο Λομάκιν, επίσημο φιρμάνι για Πρέσλι (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Την εντολή από τα μέλη της Πάφος FC για δημιουργία διοικητικού συμβουλίου έλαβε ο Σεργκέι Λομάκιν στην αποψινή (7/6) έκτακτη εκλογική συνέλευση...

Την εντολή από τα μέλη της Πάφος FC για δημιουργία διοικητικού συμβουλίου έλαβε ο Σεργκέι Λομάκιν στην αποψινή (7/6) έκτακτη εκλογική συνέλευση του σωματείου αφού πλέον θα είναι ο νέος πρόεδρος.

Αυτή η εξέλιξη θα λάβει επίσημη υπόσταση υπό την προϋπόθεση ότι θα εξοφληθούν οι οφειλές της ακαδημίες προς ποδοσφαιριστές και τρίτους που σήμερα ανέρχονται γύρω στις σαράντα χιλιάδες ευρώ.

Ο Σεργκέϊ Λομάκιν, ως γνωστό, υπόβαλε υποψηφιότητα και ήταν η μοναδική για την προεδρία του σωματείου της Πάφος FC.

Έτσι, αναμένεται στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη όπου θα έχει επαφές για τη δημιουργία συμβουλίου, το οποίο θα στελεχώνεται ως επί τω πλειστον από παλιούς παράγοντες.

Το παρών του στην αποψινή συνέλευση έδωσε και ο Δανός τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλεγκρεν, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα έχει συμφωνήσει με πέντε ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία θα αρχίσει στις 10 Ιουλίου. 

Εξάλλου, η Πάφος F.C μέσω ανακοίνωσης της στο facebook, ενημέρωσε για τη συνέχιση της συνεργασίας με το Σκωτσέζο προπονητή Στίβεν Πρέσλι.

«Η PAFOS F.C ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με το Σκωτσέζο προπονητή κ.Steven Pressley. Ευχόμαστε στον κ. Steven Pressley καλή επιτυχία!» αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση της εταιρείας.


Επιστροφή
στην αρχή