Πάφος FC: Ποιοι δανεικοί του Απόλλωνα είναι διαθέσιμοι;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στην Πάφο ανασυντάχθηκαν και δουλεύουν για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 12/9)

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στην Πάφο ανασυντάχθηκαν και δουλεύουν για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο.

Μια δύσκολη και επικίνδυνη έξοδος όπου η Πάφος FC θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις κόντρα σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο που έχει στόχο το πρωτάθλημα και που σίγουρα είναι πολύ πιο έτοιμος αφού παίζει επίσημους αγώνες από το καλοκαίρι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, μιλώντας σχετικά στο «Γ», ανέφερε: «Η ομάδα μας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες την προετοιμασία για τη δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό και το Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα.

Όσο περνάνε οι ημέρες η ομάδα βελτιώνεται και αποκτά σταδιακά την ομοιογένεια που χρειάζεται για τη δύσκολη συνέχεια. Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία της αναμέτρησης, αλλά φέτος οι προσδοκίες είναι πιο αυξημένες και θέλουμε από κάθε παιχνίδι απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο να έχουμε βαθμολογικό κέρδος.

Ξεκινάμε το πρωτάθλημα έχοντας δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», κατέληξε. 

Ο Ανδρέας Καρώ, με βάση το συμβόλαιό του, δεν δικαιούται να αγωνιστεί στα παιχνίδια μεταξύ του Απόλλωνα και της Πάφος FC, ενώ ο Πολίτσι αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αφού δεν υπάρχει κάποιος «περιορισμός» στο συμβόλαιό του.

Εκτός θα είναι και ο Ζάντερ Σαντάνα τον οποίον ανέμεναν τις προηγούμενες ώρες να αφιχθεί στην Κύπρο.

Eξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από την Πάφος FC ο Πορτογάλος αμυντικός Νούνο Ενρίκε. Ο 31χρονος στόπερ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και δεν είναι στις βασικές επιλογές του Πρέσλι.


Επιστροφή
στην αρχή