Πάφος FC: Να θυμηθεί ξανά τα... παλιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το συγκρότημα του Λούκα Έλνσερ πρέπει να ανακάμψει άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 13/1)

H Πάφος FC καλείται σε ακόμη μία αγωνιστική να παίξει κόντρα στα προγνωστικά και την προϊστορία.

Η παφιακή ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την άλλη ομάδα της Λεμεσού, την ΑΕΛ, αφού την Τετάρτη είχε παίξει με τον Απόλλωνα (ήττα με 0-2).

Το συγκρότημα του Λούκα Έλνσερ πρέπει να ανακάμψει άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολύ πιο δύσκολες βαθμολογικές καταστάσεις.

Όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, πολύ περισσότερο μέσα στην έδρα της.

Είναι μάλιστα καθοριστικό κριτήριο για πολλούς. Αν χάσει η ΠάφοςFC, πιθανόν να δρομολογηθούν εξελίξεις γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εκτός των άλλων, ούτε η παράδοση είναι υπέρ της. Στους τελευταίους 27 αγώνες πρωταθλήματος με την ΑΕΛ γνώρισε την ήττα σε 15 παιχνίδια, κέρδισε στα πέντε, ενώ 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Να σημειώσουμε όμως ότι στον α΄ γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη καθώς κέρδισε μέσα στο Τσίρειο με 0-1.

Χωρίς Μπρουλς

Αγωνιστικά, εκτός πλάνων είναι ο Μπρουλς λόγω καρτών και ο Καμαρά, που μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν.

Η Πάφος FC, παρά το γεγονός ότι συμφώνησε με τον επιθετικό Μπεριγκό, δεν έγινε κατορθωτή η εγγραφή του και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την ΑΕΛ.

Να σημειωθεί πως στην Κύπρο βρίσκεται ο Ιμπραχίμ Τάντια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Στο μεταξύ, οι Ρώσοι επενδυτές της ομάδας, Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντάμποφ, θα έρθουν στην Κύπρο και αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις γύρω από τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το ποδοσφαιρικό τμήμα.


Επιστροφή
στην αρχή