Πάφος FC: Για να επανέλθει η αυτοπεποίθηση (αύξηση μπάτζετ)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως η νίκη είναι μονόδρομος για να επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο...

Μετά την ήττα της Πάφος FC από τον Ερμή, κρίνεται επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών στον αυριανό αγώνα με την Αλκή.

Η ήττα από τον Ερμή προβλημάτισε και απογοήτευσε, πολύ περισσότερο τον Στίβεν Πρέσλι που περίμενε πολύ περισσότερα από τους παίκτες του στον τελευταίο αγώνα που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Φάνηκε ότι η κούραση λόγω του βαρυφορτωμένου προγράμματος άφησε τα σημάδια της, ενώ κάποιοι παίκτες βαρόμετρο δεν τράβηξαν αρκετά στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός είχε συνομιλία με όλους τους παίκτες και ζήτησε περισσότερο πάθος και πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, ενώ περιμένει πολύ περισσότερα και από τους επιθετικούς, από τους οποίους θέλει να πρεσάρουν από ψηλά.

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως το διπλό είναι μονόδρομος για να επανέλθει η αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο.

Αύξηση μπάτζετ

Οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκίνησαν ήδη και κάνουν σκέψεις για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας περιόδου.

Είναι γνωστό ότι παρότι έχει συσταθεί η εταιρεία, το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν λειτουργεί υπό την αιγίδα της αλλά υπό το σωματείο.

Αναμένεται με το τέλος της σεζόν, η Πάφος FC να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση της ομάδας και να αυξήσει και το μπάτζετ για να γίνει η ομάδα ακόμη πιο ισχυρή.

Γίνεται λόγος ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ για να έρθουν παίκτες πιο προικισμένοι για να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.

Ταυτόχρονα θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνουν κάποιοι σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Σικόρσκι και Μπρουλς. Να σημειώσουμε ότι ο Μπεριγκότ έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά.

 


Επιστροφή
στην αρχή