Πάφος FC: Έμψυχο δυναμικό για το μέλλον (τα αγωνιστικά νέα)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η τεχνική ηγεσία της Πάφου και η διοίκηση άλλαξαν εντελώς το ρόστερ της ομάδας ευελπιστώντας φέτος σε μια δυνατή ομάδα με προοπτικές...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τετάρτης 29/8)

Η τεχνική ηγεσία της Πάφου και η διοίκηση άλλαξαν εντελώς το ρόστερ της ομάδας ευελπιστώντας φέτος σε μια δυνατή ομάδα με προοπτικές.

Από την περσινή ομάδα οι ιθύνοντες των κυανόλευκων κράτησαν μόλις τέσσερις παίκτες (Μπεριγκό, Ζαχαρίου, Κόπριβετς, Ντόβπνια), ενώ πραγματοποίησαν δεκαοκτώ συνολικά μεταγραφές.

Ακτινογραφώντας το ρόστερ της παφιακής ομάδας, ένα από τα συμπεράσματα που βγαίνει είναι ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των πoδοσφαιριστών, ο οποίος κυμαίνεται γύρω στα 26 χρόνια, κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στο μέλλον εφόσον δεν προκύψουν τα επόμενα χρόνια μεγάλες αλλαγές.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τέσσερις παίκτες από το ρόστερ είναι εν ενεργεία διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες. Ο λόγος για τους Άνταμ Νέμετς (Σλοβακία), Κόπριβετς, Σιρόκ (Σλοβενία) και Καρώ (Εθνική Κύπρου).

Είναι σημαντικό για την ομάδα να διαθέτει στο ρόστερ της τέσσερις έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες που έχουν ταυτόχρονα και διεθνείς παραστάσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Αγωνιστικά η Πάφος συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης» (20:00). Στόχος είναι η ομάδα να προετοιμαστεί κατάλληλα, να είναι έτοιμη και να κτυπήσει το παιχνίδι με στόχο να έχει βαθμολογικό κέρδος.

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς δεν υπολογίζονται οι Κόπριβετς και Ντόβπνια. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού του και θα παραμείνει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, ενώ ο δεύτερος υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θα χρειαστεί τρεις μήνες για να επανέλθει. Ο Ντόβπνια μετέβη ήδη στη Ρωσία για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 


Επιστροφή
στην αρχή