Πάφος: Επεισοδιακή σύλληψη οδηγού-Πυροβολισμοί στον αέρα και στο όχημα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν διαγραμμένο και οδηγείτο χωρίς ασφάλεια - Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη οδηγού χθες βράδυ στην Πάφο, καθώς τα μέλη της Αστυνομίας χρειάστηκε να ρίξουν προειδοποιητικές βολές, ενώ πυροβόλισαν το δεξί λάστιχο του οχήματός του με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, μέλη της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν γύρω στις 8.45 χθες βράδυ, αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στο δρόμο Αχέλειας – Κολώνης στην επαρχία Πάφου. 

Αφού οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των φάρων και της σειρήνας του περιπολικού, κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Αυτός παρέλειψε να το πράξει και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, με σκοπό την αποφυγή του ελέγχου.

Ρίχθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί και αφού τα μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός δεν είχε πρόθεση να σταματήσει, έριξαν πυροβολισμό στο πίσω δεξί λάστιχο του αυτοκινήτου, το οποίο έπληξαν με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος. 

Οδηγός ήταν 44χρονος από την επαρχία Λεμεσού και συνοδηγός 34χρονη κάτοικος της επαρχίας Πάφου. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν διαγραμμένο και οδηγείτο χωρίς ασφάλεια.

Ακολούθησε έρευνα στις οικίες των δύο χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε. Ο 44χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 


Επιστροφή
στην αρχή