Πάφος: Δίψα για νίκη κόντρα στην Ανόρθωση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο στόχος είναι να παραμείνει αήττητη στην Πάφο και γενικώς να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι και φέτος θα είναι δυνατή και φιλόδοξη

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τρίτης 28/8)

 

Στην Πάφο, μετά τις μαζεμένες μεταγραφές των τελευταίων ημερών, πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ανόρθωση.

Η Πάφος είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα, αλλαγμένη κατά… 99% και γι' αυτό αποτελεί ερωτηματικό όσον αφορά τη δυναμικότητα και την ετοιμότητά της να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Βεβαίως, για να κριθεί κάθε ομάδα το δείγμα πρέπει να είναι τουλάχιστον τέσσερα με πέντε επίσημα παιχνίδια.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο τεστ στο πρωτάθλημα για την Πάφο και στην έδρα της θα προσπαθήσει να χτυπήσει το παιχνίδι και να πάρει τους βαθμούς.

Ο στόχος είναι να παραμείνει αήττητη στην Πάφο και γενικώς να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι και φέτος θα είναι δυνατή και φιλόδοξη.

Κόντρα σε μια μεγάλη και παραδοσιακή ομάδα, όπως η Ανόρθωση, έχει τη δίψα να ξεκινήσει με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ο Στίβεν Πρέσλι βρέθηκε στο Μακάρειο και είδε την «Κυρία» να κερδίζει τη Δόξα. Ο Σκωτσέζος τεχνικός πήρε σημειώσεις και από σήμερα έχει πολλά να δουλέψει με τους παίκτες του.

Χωρίς τους νέους

Οι νεοφερμένοι (Νέμετς, Ζίβουλιτς, Αγκούλο, Ράσιτς) έχουν ακόμη δρόμο να διανύσουν και να δουλέψουν σε θέματα φυσικής κατάστασης και δύναμης. Θεωρείται σίγουρο ότι δεν υπολογίζονται ενόψει Ανόρθωσης.

Ο Πρέσλι υπολογίζει στους παίκτες που ήταν από την αρχή στην προετοιμασία και ήδη τους πρόβαρε στα τελευταία δύο φιλικά με Ένωση και Σαλαμίνα.

  • Η διοίκηση, με ανακοίνωσή της, ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι μπορεί να προμηθεύεται ηλεκτρονικά την κάρτα φιλάθλου εντελώς δωρεάν, μαζί με την κάρτα διαρκείας της ομάδας από τα γραφεία, καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 18:00.

Επιστροφή
στην αρχή