Ουζουνίδης: «Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα!»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ ήταν χαρούμενος, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που αποβλήθηκαν οι Λόπες και Λιβάγια...

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που αποβλήθηκαν οι Λόπες και Λιβάγια.

Οι δηλώσεις του: «Φάνηκε το άγχος γιατί ασχολούμασταν πριν από το παιχνίδι με τους ομίλους, με τα χρήματα που θα πάρει η ομάδα και όλα αυτά. Θεωρώ ότι έχουμε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τη Βίντι, όμως κάποιες φορές οι λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν όλο τον αγώνα. Οσες φορές γυρίσαμε τη μπάλα, δεν είχαμε πρόβλημα.

Εσκεμμένα δεν έχω μιλήσει καθόλου για προβλήματα, αλλά τώρα αν δείτε τι αντιμετωπίσαμε και τι πετύχαμε θα συμφωνήσετε ότι τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Η πρόκριση ήλθε μέσα από ένα πολύ μέτριο έως κακό παιχνίδι και το λέω επειδή ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα.

Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα να γίνουμε μία από τις μόλις έξι ομάδες που προκρίθηκαν από αυτή τη διαδικασία. Θα ήθελα ο κόσμος να ευχαριστηθεί την πρόκριση και να απολαύσει τα παιχνίδια που έρχονται.

Με προβληματίζει αυτό που έγινε με Λιβάγια και Λόπες. Δεν συγχωρούνται λάθη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το άγχος δεν είναι δικαιολογία και πρέπει να το συζητήσουμε και να το λύσουμε».


Επιστροφή
στην αρχή