Ούτε μία μεταγραφή δεν έκανε η Τότεναμ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

«Δεν ανησυχώ, είμαι ευτυχής προετοιμάζοντας την ομάδα να φτάσει στην καλύτερη κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι της Premier League», δηλώνει ο Ποκετίνο.

Η έλλειψη δραστηριότητας της Τότεναμ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι δεν προκαλεί ανησυχίες και οι «πετεινοί» δεν θα βιαστούν να προχωρήσουν σε μεγάλες δαπάνες, όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ενώ η Τότεναμ έχει υπογράψει μακροχρόνια συμβόλαια  με αρκετούς βασικούς παίκτες, είναι μία από τις δύο ομάδες της Premier League, μαζί με την Μπέρνλι, που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε προσθήκες.

«Δουλεύουμε σκληρά προσπαθώντας να βελτιώσουμε την ομάδα», δήλωσε ο Ποκετίνο στους δημοσιογράφους. «Η αγορά έχει αρχίσει να κινείται πολύ γρήγορα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε κάποια κίνηση, αλλά όπως πάντα, δουλεύουμε σκληρά. Δεν ανησυχώ, είμαι ευτυχής προετοιμάζοντας την ομάδα να φτάσει στην καλύτερη κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι της Premier League».

 Η Τότεναμ, αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ  στο άνοιγμα του πρωταθλήματος στις 11 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς.


Επιστροφή
στην αρχή