Ώθηση στην εκπαίδευση με διευκόλυνση σπουδών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Η Τράπεζα Κύπρου παρέχει σε νέους ανθρώπους από 18-25 χρονών τη δυνατότητα να ανοίξουν τρεχούμενο λογαριασμό με αρκετά προνόμια

Νέοι άνθρωποι επιλέγουν κάθε χρόνο να σπουδάσουν σε Κύπρο αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Η αναζήτηση διευκολύνσεων μέσω τραπεζικού δανεισμού τείνει πλέον να γίνει καθεστώς. Η Τράπεζα παρέχει στις οικογένειες τη δυνατότητα να επιλέξουν το δάνειο σπουδών που να καλύπτει τα έξοδα εκπαίδευσης των παιδιών τους.

Επιλογή 1η: Σχέδιο Relax

Το δανειοδοτικό σχέδιο που καλύπτει έξοδα εκπαίδευσης, από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο, απευθύνεται σε γονείς ή/και εργαζόμενους φοιτητές και προσφέρει:

 • Μέγιστο ποσό δανείου: †90.000 για κάθε παιδί.
 • Μέγιστη διάρκεια δανείου: 15 χρόνια.
 • Αποπληρωμή με ίσες μηνιαίες δόσεις.
 • Το σχέδιο καλύπτει: Δίδακτρα, βιβλία, στολές και κόστος διαβίωσης.

Πλεονεκτήματα σχεδίου:

 • Σταθερό μειωμένο επιτόκιο για 3 χρόνια και κυμαινόμενο για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου.
 • Περίοδος χάριτος στην αποπληρωμή του κεφαλαίου: Mέχρι και 4 χρόνια (πληρωμή μόνο τόκων).
 • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα.

 

Επιλογή 2η - (Σχέδιο Revolving)

Το σχέδιο καλύπτει επίσης έξοδα διδάκτρων, βιβλίων, στολών και κόστους διαβίωσης. Η διαφορά είναι πως το σχέδιο αυτό είναι αρκετά πιο προσαρμοσμένο στην οικονομική κατάσταση της κάθε οικογένειας και παρέχει τη δυνατότητα κυμαινόμενου επιτοκίου, ανάλογα με τις εξασφαλίσεις του δανειολήπτη.

Πλεονεκτήματα σχεδίου:

 • Δυνατότητα κάλυψης της δανειοδοτικής ανάγκης με μικρότερο ποσό δανείου και εκχώρηση μικρότερης εξασφάλισης. Το ύψος του δανείου καθορίζεται ανάλογα με τον προγραμματισμό των πληρωμών και το ύψος της δόσης που επιθυμεί να καταβάλλει ο δανειολήπτης.
 • Διάρκεια αποπληρωμής από 1 μέχρι 10 χρόνια, μετά την αποπεράτωση των σπουδών. Σταδιακή αύξηση της δόσης και δυνατότητα καθορισμού διαφορετικών ποσών μηνιαίας δόσης για διαφορετικές περιόδους.
 • Χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα.
 • Επιβραβεύονται οι άριστοι

Και τα δύο δανειοδοτικά σχέδια της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύουν τους φοιτητές που εξασφαλίζουν βαθμολογία «άριστα» στο τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς. Η επιβράβευση ισοδυναμεί με μείωση της τιμολόγησης του δανείου κατά 0,25%, για έναν χρόνο. Αν ο φοιτητής, με την αποπεράτωση των σπουδών του, εξασφαλίσει τελική βαθμολογία «άριστα», τότε η μειωμένη τιμολόγηση συνεχίζεται για την υπόλοιπη διάρκεια του δανείου. Η μείωση αυτή θα εφαρμόζεται με την προσκόμιση των απαραίτητων πιστοποιητικών και αποδεικτικών στοιχείων. Επίσης πληρώνοντας τα δίδακτρα σπουδών με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου μπορεί κάποιος να είναι ένας από τους 50 τυχερούς που θα κερδίσουν από 30.000 βαθμούς ανταμοιβής, αξίας €300. Η προσφορά ισχύει από τις 15/5/2018 μέχρι και τις 15/10/2018 και ισχύει για πληρωμές σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Πακέτο για νέους

Η Τράπεζα Κύπρου παρέχει σε νέους ανθρώπους από 18-25 χρονών τη δυνατότητα να ανοίξουν τρεχούμενο λογαριασμό με αρκετά προνόμια. Ο λογαριασμός αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για να καλύπτει τις τραπεζικές ανάγκες εθνοφρουρών, φοιτητών ή και νεαρών εργαζόμενων.

www.bankofcyprus .com.cy

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Επόμενο άρθρο:

Αφιέρωμα

H σωστή επιλογή σπουδών... Toυ Κρις Σωφρονίου

Οι άνθρωποι, με την περίπλοκη φύση που έχουμε, διαφέρουμε ως προς τα ενδιαφέροντα, τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες μας

13 / 13
Επιστροφή
στην αρχή