Όταν ο Νίκολας κάνει RT το Νίκο Κατσουρίδη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Τις ανησυχίες του Νίκου Κατσουρίδη φαίνεται να ενστερνίζεται ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος όπως φανερώνει ένα Retweet.

Τις ανησυχίες του Νίκου Κατσουρίδη φαίνεται να ενστερνίζεται ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος σπεύδοντας να επαναπροωθήσει μήνυμα του πρώτου στο twiiter σε σχέση με τη σύνθεση της Διεθνούς Διάσκεψης η οποία θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου στην Ελβετία.

Πολιτικοί κύκλοι μιλούν πάντως για μια γενικευμένη αίσθηση «για συμπόρευση Κατσουρίδη με τα 5 κόμματα την οποία πλέον δεν επιχειρεί κανείς να αποκρύψει» για να προσθέσουν: «Το μήνυμα Κατσουρίδη στάληκε την ίδια μέρα που τα 5 κόμματα του Κέντρου με κοινή ανακοίνωση τους έσπευσαν να καταθέσουν τις ανησυχίες τους για τη σύνθεση της Πολυμερούς και κυρίως για να κατακεραυνώσουν τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη».

Χειρισμούς με τους οποίους ούτε το ΔΗΣΥ αλλά ούτε και το ΑΚΕΛ στο οποίο ανήκει ο κ. Κατσουρίδης δεν διαφωνούν. Σημειώνεται ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν φαίνεται να διαφωνούν ούτε ως προς το θέμα που εγείρεται από κάποιες πολιτικές δυνάμεις αναφορικά με την συμμετοχή της ΚΔ στην διεθνή διάσκεψη αφού- όπως δήλωσε στον politis-news.com έγκυρη πηγή-θεωρούν ότι το θέμα αυτό δεν μπορεί να είναι κυρίαρχο καθώς στη διάσκεψη της Γενεύης δεν θα υπογραφούν τελικές συμφωνίες. Αυτό θα γίνει τονίζουν κορυφαίες πηγές, εάν μετά τα δημοψηφίσματα οδηγηθούμε στην υπογραφή των τελικών συμφωνιών.

 


Επιστροφή
στην αρχή