Oracle:Το machine learning στο επίκεντρο στρατηγικής για Cloud apps

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το επόμενης γενιάς φωνητικό περιβάλλον χρήσης και τα πανίσχυρα εργαλεία ανάλυσης επεκτείνουν τις δυνατότητες της σουίτας εφαρμογών cloud

Η Oracle τοποθετεί τo machine learning στο επίκεντρο της στρατηγικής για τις Cloud εφαρμογές

Το επόμενης γενιάς φωνητικό περιβάλλον χρήσης και τα πανίσχυρα εργαλεία ανάλυσης επεκτείνουν τις δυνατότητες της σουίτας εφαρμογών cloud που ήδη διαθέτει το μεγαλύτερο εύρος, βάθος και την ταχύτερη ανάπτυξη στον κλάδο

Oracle OpenWorld, Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια – 24 Οκτωβρίου 2018 – Ο Larry Ellison, Executive Chairman και CTO της Oracle, έκανε επίδειξη του νέου φωνητικού περιβάλλοντος χρήσης και των πανίσχυρων δυνατοτήτων ανάλυσης των Oracle Fusion Cloud εφαρμογών. Οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές είναι οι μοναδικές που έχουν βασιστεί στο machine learning και παρέχουν μια ολοκληρωμένη και πλήρως ενοποιημένη σουίτα εφαρμογών. ώστε οι χρήστες, σε κάθε σημείο ενός οργανισμού, όπως στα τμήματα εμπειρίας πελατών, χρηματοοικονομικών, HR και εφοδιαστικής αλυσίδας, να έχουν τις δυνατότητες που χρειάζονται.

Βασισμένες σε μια ασφαλή, αυτο-οδηγούμενη πλατφόρμα και υποδομή cloud, οι Oracle Fusion Cloud εφαρμογές αξιοποιούν την Oracle Autonomous Database και ξεχωριστές εφαρμογές και επεξεργαστές ασφαλείας για να βοηθήσουν τους πελάτες να αυξήσουν την επιχειρηματική ευελιξία και να μειώσουν τα κόστη. Οι πελάτες μπορούν να αναπτύξουν με ευκολία επεκτάσεις εφαρμογών για να καλύψουν ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες, να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών μέσα από ένα σύγχρονο περιβάλλον χρήσης (UI) με λειτουργίες συνομιλίας, να αυτοματοποιήσουν εκατοντάδες χειροκίνητες επιχειρηματικές λειτουργίες και να αυτοματοποιήσουν τη μετάβαση στο cloud για να μειώσουν τα κόστη αναβάθμισης, να επιταχύνουν τη δημιουργία αξίας και να βελτιώσουν την προβλεψιμότητα της παράδοσης.   

Επεκτείνοντας την ευρύτερη, πληρέστερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη σουίτα εφαρμογών cloud του κλάδου, ο Ellison παρουσίασε το Oracle Fusion Analytics Warehouse. Το Oracle Fusion Analytics Warehouse είναι μια πλήρης πλατφόρμα εργαλείων ανάλυσης για χρήστες επιχειρήσεων, προγραμματιστές και επαγγελματίες του IT, η οποία έχει δημιουργηθεί με βάση τις λύσεις Oracle Analytics και Autonomous Data Warehouse, είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις Oracle Fusion Cloud εφαρμογές ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορη υλοποίηση και δημιουργία επιχειρηματικής αξίας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την πλήρως επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη λύση για εισαγωγή δεδομένων από άλλες λύσεις SaaS και on premises.  

Αποσπάσματα από την παρουσίαση του Larry Ellison:

- «Έχουμε περισσότερες εφαρμογές SaaS από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή cloud.»
- «Σας παρέχουμε ένα σετ εργαλείων με τα οποία οι άνθρωποι μπορούν να συνεργαστούν και να κάνουν ερωτήσεις, να εργαστούν σε ομάδες και να επιλύσουν προβλήματα. Είναι μια απόλυτα νέα γενιά εφαρμογών.»
- «Με την υιοθέτηση της επόμενης γενιάς εφαρμογών cloud, οι κουραστικές και πολύπλοκες διαδικασίες αυτοματοποιούνται, δίνοντάς σας τεράστια οφέλη όσον αφορά στην παραγωγικότητα.»
- «Η καταγραφή των δαπανών είναι πολύ ευκολότερη, πολύ πιο ακριβής και οι άνθρωποι δε χάνουν χρόνο. Αν θέλω να μάθω πότε θα πληρωθώ, πότε θα αποζημιωθώ για το ταξίδι στο οποίο βρίσκομαι ή για κάποιο άλλο ταξίδι που έχω ήδη ολοκληρώσει ή για ένα επαγγελματικό δείπνο, μπορώ να ρωτήσω την Alexa.»
- «Έχουν υπάρξει πελάτες που ήδη χρησιμοποιούν τις δυνατότητες φορητότητας, τις δυνατότητες chatbot και το νέο φωνητικό περιβάλλον χρήσης για να ενσωματώσουν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στις εφαρμογές τους. Επαναλαμβάνω, αν εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε φωνητικά περιβάλλοντα χρήσης για τις εφαρμογές μας, τότε μπορείτε και εσείς.»
- «Αν δε γνωρίζετε ποιά είναι η σωστή ερώτηση που πρέπει να κάνετε, τα εργαλεία ανάλυσης διαθέτουν machine learning που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις συσχετίσεις και να κάνετε ερωτήσεις, ενώ στη συνέχεια θα σας εξηγήσουν σε απλή γλώσσα (Αγγλική) τα ευρήματα.» 
- «Αυτοματοποιούμε τη δημιουργία του μοντέλου δεδομένων στην αποθήκη. Αυτοματοποιούμε τη μετεγκατάσταση των δεδομένων στην αποθήκη δεδομένων. Αυτή είναι το Autonomous Data Warehouse. Κάνει αυτόματα ρυθμίσεις στον εαυτό του. Προσθέτει ευρετήρια. Προσθέτει ό,τι χρειάζεται ώστε να λειτουργεί αποδοτικά. Και όλα αυτά τα κάνει αυτόματα. Εσείς απλώς πατάτε ένα κουμπί.»
- «Με την από κοινού εργασία, με τις δικές σας καλές ιδέες και τις δικές μας καλές ιδέες, μπορούμε να παραδώσουμε την επόμενη γενιά εφαρμογών SaaS στο cloud.»

Σχετικά με την Oracle
Το Oracle Cloud παρέχει ολοκληρωμένες οικογένειες εφαρμογών SaaS για τα ERP, HCM και CX, καθώς και κορυφαίες λύσεις για βάσεις δεδομένων με υπηρεσίες Platform as a Service (PaaS) και Infrastructure as a Service (IaaS) από κέντρα δεδομένων στη Βόρειο και Νότιο Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Oracle (NYSE:ORCL), επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com.
Σχετικά με το Oracle OpenWorld
Το Oracle OpenWorld, το σημαντικότερο επιχειρηματικό και τεχνολογικό συνέδριο του κλάδου για τα τελευταία 20 χρόνια, φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες με φυσική παρουσία και εκατομμύρια άλλους online. Το συνέδριο είναι επικεντρωμένο στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν το Cloud για την καινοτομία και την ανάπτυξή τους, και προσφέρει εις βάθος ενημέρωση για τις τάσεις που επικρατούν στον κλάδο, καθώς και για τις καινοτομίες που βασίζονται στην τεχνολογία. Με εκατοντάδες επιδείξεις και εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής, καθώς και εκθέσεις από περισσότερους από 250 συνεργάτες και πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο, το Oracle OpenWorld έχει αποτελέσει βήμα παρουσίασης των πρωτοποριακών τεχνολογιών cloud, από τα Cloud Applications μέχρι το Cloud Platform and Infrastructure. Για περισσότερες πληροφορίες ή να παρακολουθήσετε τις βασικές παρουσιάσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.oracle.com/openworld. Μπορείτε να συμμετέχετε στις συζητήσεις για το Oracle OpenWorld στο Twitter

Επιστροφή
στην αρχή