Ορ: «Βελτιώθηκα πολύ, πολλές οι προσδοκίες από τη μεγαλύτερη ομάδα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ο Αυστραλός άσος του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και μίλησε για την παρουσία τους στους γαλαζοκίτρινους

Για την παρουσία του ίδιου στον ΑΠΟΕΛ αλλά και την πορεία των γαλαζοκιτρίνων μίλησε ο Τόμι Ορ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τόμι Ορ...

Για το ότι δεν έπαιξε στο CL: «Ήμουν απογοητευμένος που δεν συμπεριλήφθηκα στη λίστα του Champions League, ειδικά από τη στιγμή που έπαιξα στα περισσότερα προκριματικά ματς. Αλλά αυτή είναι η φύση του ποδοσφαίρου, έπρεπε να το ξεχάσω γρήγορα και να επικεντρωθώ στο πρωτάθλημα».

Για την ποιότητα της ομάδας: «Υπάρχει πολλή ποιότητα στο ρόστερ μας, έχουμε τουλάχιστον δύο παίκτες για κάθε θέση και σε κάποιες περιπτώσεις τρεις. Με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και τις εγχώριες θα πλησιάσουμε τα 60 παιχνίδια έτσι είναι σημαντικό να έχουμε μεγάλο ρόστερ».

Για την κατάστασή του: «Είχα κάποιους τραυματισμούς που με εμπόδιζαν από το να παίξω συνεχόμενα παιχνίδια και να πιάσω ρυθμό στο ξεκίνημα. Όμως τους τελευταίους μήνες βελτιώνομαι και παίρνω περισσότερες ευκαιρίες».

Για τους στόχους του και την παρουσία του: «Οι στόχοι μου ήταν να κερδίσω τρόπαια, να προκριθούμε στο Champions League και να έχω ρόλο-κλειδί στην ομάδα, έτσι είναι νωρίς να πω πως τους έχω πετύχει. Παρ' όλα αυτά από τότε που αποθεραπεύτηκα παίζω όλο και σε περισσότερα παιχνίδια και σε ποικιλία θέσεων έτσι έχω βελτιωθεί πολύ. Τελευταίως παίζω αριστερό φουλ-μπακ και πριν από εκεί στο κέντρο».

Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Οι υποχρεώσεις στο Champions League και ο τεράστιος αριθμός τραυματισμών μας άφησαν πίσω στο ξεκίνημα της σεζόν. Όμως τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει πιο συνεπείς και τώρα παίζουμε ίσως το καλύτερο μας ποδόσφαιρο».

Για τις προσδοκίες από τον κόσμο: «Υπάρχουν πολλές προσδοκίες όταν είσαι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί. Οι οπαδοί μας είναι σχεδόν σαν έναν 12ο παίκτη κατά τη διάρκεια των αγώνων». 


Επιστροφή
στην αρχή