Ομόνοια (καλαθόσφαιρα): Προωθεί νεαρούς, ανακοίνωσε Γεωργακούδη (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Mια ακόμα απόδειξη της προσπάθειας του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, να προωθήσει νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές είναι ο Γεωργακούδης...

Mια ακόμα απόδειξη της προσπάθειας του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, να προωθήσει νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές αποτελεί η ανακοίνωση της απόκτησης του νεαρού γκαρντ φόργουορντ Δημήτρη Γεωργακούδη. 

Γνωστοποιώντας το γεγονός, οι πράσινοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους: «Το τμήμα καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου guard-forward, Δημήτρη Γεωργακούδη.

Ο Δημήτρης Γεωργακούδη τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Καϊμακλίου».

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Ομόνοια ο νεαρός καλαθοσφαιριστής παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Είναι μια πρόκληση η μεταγραφή μου στην Ομόνοια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Λώρη Κυριάκου και το μέλος του Συμβουλίου και επικεφαλής του τμήματος καλαθόσφαιρας, κ. Στάθη Σταυρινού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυριάκο Γιαγκουλλή και Λούη Σιακαλλή, τους οποίους είχα προπονητές στον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα.

Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Προσδοκώ σε μια καλή πορεία με την Ομόνοια». 


Επιστροφή
στην αρχή