Ομόνοια (γυναικείο): Με το βλέμμα στο μέλλον, πήρε 12χρονη πορτιέρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το βλέμμα στο μέλλον σχεδιάζεται το πλάνο ενίσχυσης του γυναικείου τμήματος της Ομόνοιας, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση 12χρονης τερματοφύλακα...

Με το βλέμμα στο μέλλον σχεδιάζεται το πλάνο ενίσχυσης του γυναικείου τμήματος της Ομόνοιας, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση της 12χρονης Παναγιώτας Γεωργίου.

Όπως εξηγεί στην ανακοίνωση που εξέδωσε, οι πράσινες επενδύουν στο ταλέντο της νεαρής, η οποία προωθείται στην πρώτη ομάδα για να συμπληρώσει τη φετινή τριάδα τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας: 

«Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ανακοινώνει πως η 12χρονη τερματοφύλακας, Παναγιώτα Γεωργίου, προωθείται στην πρώτη ομάδα για να συμπληρώσει τη φετινή τριάδα τερματοφυλάκων.

Η Παναγιώτα Γεωργίου εντάχθηκε το 2016 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κοριτσιών της Ομόνοιας και συμμετείχε στην ομάδα U12. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, καθώς και η συνεχής βελτίωση που σημειώνει, αποδεικνύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση. Επίσης, θα αγωνίζεται και στην ομάδα U15 της Ακαδημίας Κοριτσιών.

Με αυτή την κίνηση η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύει ακόμη μία φορά την πρόθεση της για επένδυση σε νεαρές ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες και ταυτόχρονα την στήριξη προς την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Τμήματος».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας η νεαρή Παναγιώτα Γεωργίου ανέφερα τα εξής: 

«Νιώθω περήφανη που θα είμαι μέλος της Γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας. Οι ευθύνες μου είναι μεγάλες και οι απαιτήσεις ακόμη πιο υψηλές. Θα μου δώσουν το κίνητρο για να βελτιώνομαι συνεχώς. Με περιμένει σκληρή δουλειά για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στηρίζουν και φυσικά τους προπονητές μου που είναι συνεχώς δίπλα που και με βοηθάνε να βελτιώνομαι». 


Επιστροφή
στην αρχή