Ομόνοια: Φόρεσε τα πράσινα και μοίρασε υποσχέσεις ο Κούσουλος (pics)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε σήμερα καθώς η Ομόνοια ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου...

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/7), καθώς η Ομόνοια ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Γιάννη Κούσουλου.

Ο νεαρός Κύπριος διεθνής, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και ενδέχεται να αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες της νέας προσπάθειας. 

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κούσουλου, από τη Νέα Σαλαμίνα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

O Γιάννης Κούσουλος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε περισσότερες από 110 συμμετοχές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. 

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο 22χρονος αυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας τα ακόλουθα: 

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα, με όλα τα συναισθήματα που φυσιολογικά προκύπτουν μετά από μια τέτοια εξέλιξη.

Ασφαλώς και είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω αυτό το βήμα. Θα δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που της αξίζει.

Αναγνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και ο ανταγωνισμός θα είναι σε ψηλά επίπεδα, όμως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Αναμφίβολα, η υποστήριξη του κόσμου θα είναι η δύναμή μας». 


Επιστροφή
στην αρχή