Ομόνοια: Αλλάζει τις σκέψεις του Γκόμεθ ο Κατελάρης;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της απουσίας και δεν πτοείται

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Κυριακής 29/7)

 

Για τον Φάνο Κατελάρη τα νέα από τη Βαρκελώνη δεν ήταν καθόλου καλά.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός εξετάστηκε από εξειδικευμένους ιατρούς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα και οι οποίοι του έδωσαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει κατά γράμμα για ένα περίπου δίμηνο.

Δηλαδή πρέπει να το ξεκουράσει χωρίς να κάνει σκληρή προπόνηση και ως εκ τούτου χάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα πρέπει στη συνέχεια να κάνει μόνος του... προετοιμασία για να φτάσει τους υπόλοιπους σε ετοιμότητα. Έτσι λοιπόν έχουμε τους δύο μήνες αποχής από τις προπονήσεις και τους 1,5-2 μήνες που θα κάνει μόνος του προετοιμασία ώστε να καταστεί πλήρως έτοιμος.

Αυτό σημαίνει πως ο Φάνος Κατελάρης θα είναι σε θέση να βοηθήσει από τον Νοέμβριο και αναμφίβολα είναι το πρώτο... απρόοπτο που συμβαίνει στην ομάδα, καθώς το τεχνικό επιτελείο δεν περίμενε τέτοια μεγάλη αποχή.

Αν και δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση, καθώς στην Ομόνοια περιμένουν την έκθεση από το ιατρικό κέντρο το οποίο εξέτασε τον Κατελάρη, εντούτοις ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της απουσίας και δεν πτοείται. «Θα επιστρέψω πιο δυνατός», ήταν το μήνυμά του χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Και έδειξε σε αυτά τα δύο χρόνια που έχει πάρει θέση στο πράσινο ρόστερ πως έχει και πολύ πείσμα αλλά και όρεξη για δουλειά και έτσι θα προσπαθήσει να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να διεκδικήσει θέση βασικού.

Ο παροπλισμός του Φάνου Κατελάρη, που πέρσι κατέγραψε 27 συμμετοχές (21 ως βασικός), ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της τελευταίας προσθήκης από τους πράσινους.

Ως γνωστόν, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Άνχελ Γκόμεθ έχει στο... χέρι ακόμα μία προσθήκη για τον κατάλογο Α. Τις τελευταίες μέρες έκανε σκέψεις για μέσο, αλλά ίσως τώρα να διαφοροποιήσει τις σκέψεις του, μιας και ο Κατελάρης μπορούσε να προσφέρει τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Νοουμένου πως θα λείψει για ένα διάστημα τεσσάρων περίπου μηνών, πιθανόν να προκληθεί κενό στις θέσεις αυτές, αν και, κακά τα ψέματα, φέτος η Ομόνοια έχει «γεμίσει» σε όλες τις θέσεις. Και ποιοτικά, αλλά και ποσοτικά.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες, ο Γκόμεθ δεν θα βιαστεί να κλείσει το ρόστερ και η τελευταία προσθήκη έχει πολλές πιθανότητες να γίνει την τελευταία εβδομάδα της μεταγραφικής περιόδου.

Άλλες δύο προπονήσεις

Ολοκληρώνεται σιγά - σιγά η προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία. Χθες οι πράσινοι έδωσαν και το τελευταίο τους φιλικό με τον Πανιώνιο. Σήμερα θα γίνει αποθεραπεία και αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, ξεκούραση και ακολούθως η αποστολή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Με την κάθοδο της ομάδας στην Κύπρο θα αρχίσει και το τελικό μοντάρισμα. Θα ανεβάσουν ρυθμούς οι Μάρκο Μότα και Φράνιο Πρτσε που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τα... αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 5 Αυγούστου με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ.


Επιστροφή
στην αρχή