Όμιλος Σιακόλα: Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι του κ. Φαίδωνος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

«Για τα τουρκοκυπριακά τεμάχια έχει γίνει λεπτομερής ανακοίνωση και υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη»

Με νέα τους ανακοίνωση οι εταιρείες Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc και ο Όμιλος CTC, αλλά και ο Νίκος Σιακόλας, σχολιάζουν τις χθεσινές τοποθετήσεις του δημάρχου Πάφου, λέγοντας ότι δεν θα «συμμετάσχουν στο παιχνίδι δημοσιότητας και αυτοπροβολής που φανερά επιδιώκει ο κ. Φαίδωνος».

Διαβάστε επίσης: Αγωγή κατά Φαίδωνος από εταιρεία Σιακόλα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Cyprus Limni Resorts and GolfCourses Plc, ο Όμιλος CTC με τις θυγατρικές του και ο κ. Νίκος Κ. Σιακόλας δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι δημοσιότητας και αυτοπροβολής που φανερά επιδιώκει ο κ. Φαίδωνος. Για τα τουρκοκυπριακά τεμάχια έχει γίνει λεπτομερής ανακοίνωση και υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Αναφορικά με τον ισχυρισμό του Δημάρχου Πάφου ότι το Πολυκατάστημα Κόροιβος λειτουργεί παράνομα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία Woolworth (Cyprus) Properties Plc δηλώνει ότι κατέχει Πολεοδομική Άδεια να λειτουργεί την οικοδομή ως Πολυκατάστημα, με αρ. 3055Α, ημερομηνίας 4/7/2003, από το Δήμο Πάφου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ. Η πιο πάνω άδεια δόθηκε μετά από επιτόπια επιθεώρηση του Δήμου Πάφου και έκδοση σχετικής γραπτής Βεβαίωσης με ημερομηνία 4/7/2003. Για το θέμα αυτό έχει ήδη γίνει Ιεραρχική Προσφυγή προς το Υπουργικό Συμβούλιο, γι’ αυτό και δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, σεβόμενοι τις διαδικασίες.


Επιστροφή
στην αρχή