Όλα για πρόκριση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΤΕΝΙΣ
Με στόχο τη νίκη - πρόκριση επί του Μαρόκο, αρχίζει σήμερα τους αγώνες της η Εθνική μας ομάδα τένις στο πλαίσιο της συνάντησης για το κύπελλο Ντέιβις, που θα γίνει αυτό το τριήμερο στο γήπεδο «Σπύρος Κυπριανού». Παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζουμε και πολλά...
(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

 

Με στόχο τη νίκη - πρόκριση επί του Μαρόκο, αρχίζει σήμερα τους αγώνες της η Εθνική μας ομάδα τένις στο πλαίσιο της συνάντησης για το κύπελλο Ντέιβις, που θα γίνει αυτό το τριήμερο στο γήπεδο «Σπύρος Κυπριανού».

 

Παρά το γεγονός πως δεν γνωρίζουμε και πολλά πράγματα για τους αντιπάλους μας, εντούτοις, όπως επανέλαβε και χθες ο ομοσπονδιακός προπονητής μας, Γιάννος Χατζηγεωργίου, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους τενίστες μας.

Σύμφωνα με την κλήρωση των συναντήσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Λεμεσού στην παρουσία του δημάρχου, κ. Ανδρέα Χρίστου, του προέδρου της Ομοσπονδίας τένις, Φίλιου Χριστοδούλου, του επιδιαιτητή της συνάντησης και των αθλητών του Μαρόκου, σήμερα στις 15:00 ο Μάρκος Παγδατής και ο Σέργης Κυρατζής θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα, τους Rachidi Younes και Idmbarek Yassine.

 

Αύριο Σάββατο στις 14:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στο διπλό, όπου οι Παγδατής και Κουστριορεάν θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Fattar Anas και Idmbarek Yassine.


Η αυλαία της συνάντησης Κύπρος - Μαρόκο θα πέσει μεθαύριο Κυριακή (12:00), με τους αγώνες: Μάρκος Παγδατής vs Idmbarek Yassine και Σέργης Κυρατζής vs Rachidi Younes.


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοίχος η άμυνα της Πορτογαλίας και νέο σοκ για Ιταλία (vids)

Πολίτης Sports, 17.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ώρα... αποδείξεων για τους «αιώνιους»

Πολίτης Sports, 17.11.2018

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολύμπια(δα) ψυχραιμία και... 3η θέση

Πολίτης Sports, 17.11.2018

Επιστροφή
στην αρχή