ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ ενημερώνουν για την πορεία διαμαρτυρίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ παραθέτουν το πρωί, δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα τοποθετηθηθούν για όλα

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ παραθέτουν στις 10 το πρωί, στα  Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ, δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα τοποθετηθούν εκτενέστερα και αναλυτικότερα για όλα όσα προκύπτουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.
 
Στη διάσκεψη θα αναφερθούν, επίσης, όλες οι λεπτομέρειες της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα από τα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ προς το Προεδρικό Μέγαρο.  
 
Στο μεταξύ, στις 9 αύριο το πρωί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων συνεδριάζει εκτάκτως, ούτως ώστε να ενημερωθεί σχετικά με την κρίση στη Δημόσια Εκπαίδευση, τα εργασιακά προβλήματα που δημιουργούνται και το σεβασμό στην τήρηση των θεσμοθετημένων διαδικασιών.
 
Στη συνεδρίαση κλήθηκαν να παραστούν για το πιο πάνω θέμα ο Υπουργός Παιδείας  και Πολιτισμού και εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και ΠΟΕΔ.
 


Επιστροφή
στην αρχή