Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου: Έχεις 1/4 καύσιμα; Προχώρα...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Τελωνειακός σταμάτησε το όχημα για να ελέγξει τον δείκτη καυσίμων διαπιστώνοντας ότι βρισκόταν στο 1/4,αφήνοντας τον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του

Παρά τις χθεσινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τους έλεγχους καυσίμων στα οδοφράγματα, εντούτοις συνεχίζονται και σήμερα οι έλεγχοι στα οχήματα ιδιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ρεζιλίκια χθες στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από πολίτη στο politis.com.cy, σήμερα το πρωί διενεργήθηκε έλεγχος σε όχημα προερχόμενο από τις ελεύθερες περιοχές, με προορισμό γραφείο (επίσης στις ελεύθερες περιοχές) που είναι δίπλα από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.

Διαβάστε επίσης: Άδειασαν το Τελωνείο Κυβέρνηση - ΔΗΣΥ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, τελωνειακός σταμάτησε το όχημα για να ελέγξει τον δείκτη καυσίμων διαπιστώνοντας ότι ο δείκτης βρισκόταν στο 1/4, αφήνοντας τελικά τον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, τόσο η Κυβέρνηση, όσο και ο ΔΗΣΥ, υπογράμμισε ότι «οι έλεγχοι που γίνονται από κρατικές υπηρεσίες θα αφορούν μόνο την αποτροπή της παράνομης εμπορίας».

Διαβάστε επίσης: Ένωση Καταναλωτών: Το κράτος να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα

Όπως πληροφορείται ο «Π», η ενέργεια του Τμ. Τελωνείων προέκυψε κατόπιν γνωμάτευσης που ζήτησε και έλαβε από τον γενικό εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ο διευθυντής του τμήματος Δ. Χατζηκωστής ως προς τον χειρισμό των περιπτώσεων εφοδιασμού καυσίμων για ιδιωτικούς ή και επαγγελματικούς σκοπούς από τα κατεχόμενα.

Διαβάστε επίσης: Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου: Πρόστιμο σε οδηγούς ταξί για τα καύσιμα

 


Επιστροφή
στην αρχή