Οδηγούμε το νέο Seat Ateca στην βροχή! (video)

AUTO /ΔΟΚΙΜΕΣ

Η SEAT έκανε πολύ πρόσφατα την παγκόσμια αποκάλυψη του πρώτου της SUV το οποίο φέρει την ονομασία SEAT Ateca. Το νέο SUV της Seat είναι στην Κύπρο.

Η νέα προσθήκη στο δυναμικό της SEAT, εντυπωσιάζει τόσο με τη γεμάτη αυτοπεποίθηση όψη του όσο και με τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτει. Το νέο SEAT Ateca κατέφθασε και στην Κύπρο μαζί με μια σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση, το βραβείο “Καλύτερης Αγοράς Αυτοκινήτου στην Ευρώπη 2017” (Best Buy Car of Εurope in 2017) από το AutoBest! Το SEAT Ateca υπόσχεται στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό, να αλλάξει την οπτική γωνία τόσο της καθημερινότητάς του όσο και της οδηγικής ρουτίνας. Η δυναμική, κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση όψη του γεννάει αμέτρητες πιθανότητες για καινούργιες περιπέτειες ενώ οι καινοτόμες τεχνολογίες και ο πρωτοποριακός εξοπλισμός του μετατρέπει κάθε διαδρομή, είτε αυτή είναι η καθημερινή μεταφορά στη δουλειά, μια βραδινή βόλτα ή μια εκδρομή Σαββατοκύριακου, σε θαυμάσια εμπειρία. Με τις 6 λειτουργίες οδήγησης του - Normal, Eco, Sport, Individual, Offroad και Snow - το νέο SEAT Ateca μπορεί να κάνει κάθε διαδρομή εντός πόλεως καθώς και τα μακρινά, offroad ταξίδια, με τετρακίνηση, πιο άνετα και ευχάριστα.

O οδηγός επιλέγει λειτουργία αναλόγως περίστασης και το SEAT Ateca κάνει την εμπειρία της οδήγησης θαυμάσια. Επιπλέον, οι αποδοτικοί κινητήρες του SEAT Ateca ολοκληρώνουν το δυναμισμό του προσφέροντας 115 μέχρι 190 ίππους αναλόγως μοντέλου. Ο δυναμισμός του SEAT Ateca δεν τελειώνει στην ιπποδύναμη αλλά συνεχίζεται και εμπλουτίζεται μέσα από μια μεγάλη σειρά τεχνολογιών ασφάλειας, όπως το Traffic Jam Assist το οποίο βοηθάει στο σταμάτημα και ξεκίνημα κατά τη διάρκεια μποτιλιαρίσματος, το Σύστημα Ανίχνευσης Τυφλού Σημείου που βοηθάει στην αλλαγή λωρίδων εύκολα και με ασφάλεια και πολλών άλλων. Είναι όλες αυτές οι τεχνολογίες που έχουν συντελέσει για να πάρει 5 αστέρια, την υψηλότερη βαθμολογία, από το Euro NCAP, ενώ συνδράμουν στην εμπειρία οδήγησης εμπλουτίζοντάς την με το αίσθημα ηρεμίας και ξεγνοιασιάς.

Αυτοί ήταν επίσης και οι παράγοντες που έδωσαν στο εκλεπτυσμένο SUV, το βραβείο AutoBest Καλύτερης Αγοράς Αυτοκινήτου στην Ευρώπη 2017! Οδηγήστε το στις εκθέσεις Unicars και κάντε το δικό σας από €19.900.

ΑΠΟΨΗ - Ανδρέας Παυλίδης

Το νέο Seat Ateca προσφέρει μια πραγματικά μοναδική οδηγηκή εμπειρία. Το Ateca είναι ένα εξαιρετικό SUV, ευρύχωρο και πρακτικό για τον οδηγό και τους επιβάτες όχημα με μεγάλο χώρο αποσκευών. Η ανάρτησή του είναι σχετικά σφιχτή όσο πρέπει για να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις ενός SUV όντας καλό τόσο στο δρόμο όσο και εκτός αυτού μέσω του συστήματος «4DRIVE».

Τα μοντέλλα:

Αρχικά, το Ateca θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες: 1.0 TSI (115 PS) και 1.4 TSI (150 PS). Ο δεύτερος δείχνει δυνατός μετά τις 1.500 rpm γεγονός που σημαίνει ότι αρέσκεται σε υψηλό ρυθμό κίνησης. Επίσης θα διατίθεται και με τρεις πετρελαιοκινητήρες: 1.6 TDI (115 PS), 2.0 TDI (150 PS) καθώς και με τον δίλιτρο ΤDI που αποδίδει 190 PS. Επίσης θα διατίθεται τόσο με μηχανικό χειροκίνητο κιβώτιο όσο και με το διπλού συμπλέκτη «DSG».

Βίντεο - Μοντάζ: Ευάγγελος Βαρνάβα


Επιστροφή
στην αρχή