Οδηγούμε το νέο Lexus NX 300 (video)

AUTO /ΔΟΚΙΜΕΣ

Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο premium SUV της Lexus, το νέο NX 300 με ένα δυναμικό παρουσιαστικό και δυνατή επιλογή στους κινητήρες.

 

Βίντεο - Μοντάζ: Ευάγγελος Βαρνάβα

 

Είναι πραγματικά ένα τρομερό SUV. Κανένα παράπονο δεν υπάρχει από τους χώρους, με το κάθισμα του οδηγού μπορεί να χαμηλώσει αρκετά, για να είναι βολικά ακόμη και ένας μεγαλόσωμος επιβάτης χωρίς να στερεί το χώρο των πίσω επιβατών. Τα γόνατά τους δύσκολα θα ακουμπήσουν στα εμπρός καθίσματα. Τα 555 lt του χώρου αποσκευών ικανοποιούν και με το παραπάνω ακόμη και για μακρινά ταξίδια αρκετών ημερών.

Στον δρόμο τώρα το Lexus NX 300h χαρίζει άκρως ανταγωνιστικές επιδόσεις. Τα 0-100 km/h σε 9,1'' δεν είναι καθόλυ άσχημα για την κατηγορία του. Στον δρόμο τα καταφέρνει περίφημα. Η ανάρτηση παραμένει άνετη από τις λακκούβες της πόλης, εντυπωσιάζεισε ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση, με τρομερά χαμηλό επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό. Ειδικά στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη, όπου ο βενζινοκίνητήρας μένει σβηστός, η ησυχία που επικρατεί στο εσωτερικό του ΝΧ είναι πραγματικά μοναδική. Για όσους κινούνται αρκετά το Lexus NX300h είναι ένα SUV που προσφέρει άνεση, οικονομία και ευκολία χρήσης, αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Μπορείτε να το γνωρίσετε στους εκθεσιακούς χώρους της Lexus.


Επιστροφή
στην αρχή