Οδηγούμε το έβδομης γενιάς Golf TSI (video)

AUTO /ΔΟΚΙΜΕΣ

Η ανανεωμένη έκδοση της έβδομης γενιάς του Golf, αναλαμβάνει βασικό ρόλο στη διατήρηση της Volkswagen στην κορυφή των πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως γνωρίζαμε, το μεγάλο νέο είναι ο νέος 1.5 TSI που αντικαθιστά τον 1.400άρη του προηγούμενου μοντέλου. Απόλυτα οικεία είναι και η καμπίνα που παραμένει ιδιαίτερα ευρύχωρη και πρακτική, και ξεχωρίζειμε το πανέμορφο ταμπλό, την άψογη θέση οδήγησης και την κορυφαία ποιότητα των υλικών. Υπάρχουν όμως μερικές προσθήκες στον έξτρα εξοπλισμό που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την εικόνα. Το πρώτο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που γνωρίζουμε ήδη από άλλα μοντέλα της μάρκας. Στην πραγματικότητα είναι μια οθόνη TFT με 12,3 ίντσες διαγώνιο και ανάλυση 1.440x540 pixel, η οποία αντικαθιστά τα κλασικά αναλογικά όργανα και διαθέτει πέντε διαφορετικά layout. Οι ενδείξεις του αλλάζουν ανάλογα με τη ρύθμιση που διαλέγεις, μέσω των κουμπιών στο τιμόνι. Το νέο Golf συνδιάζει τρομερή οδήγηση αλλά και πρακτικότητα.

Άποψη - Ανδρέας Παυλίδης

Βίντεο - Μοντάζ: Ευάγγελος Βαρνάβα

 

Το Golf παραμένει μοναδικό όσες γενιές και αν περάσουν. Με πλούσιες τεχνολογίες, καινοτομίες και μία μεγάλη γκάμα επιλογών είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Το νέο Golf είναι εδώ με τεχνολογία και καινοτομίες που κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη. Εξωτερικά, το εμπρός τμήμα μαγνητίζει το βλέμμα με την αθλητική μάσκα που φέρει το σήμα της Volkswagen, πίσω από το οποίο κρύβεται ένας αισθητήρας για τα διάφορα, προαιρετικά και μη συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Η μάσκα είναι διακοσμημένη με χρωμιωμένες λωρίδες ενώ η σχεδίαση των προβολέων και των προφυλακτήρων χαρίζει στο όχημα μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Πίσω, δυναμικές κομψές καμπύλες μαζί με τον διαχύτη και τα τολμηρά φώτα LED συνθέτουν μία απολαυστική εικόνα. Tο φιλόξενο εσωτερικό του νέου Golf σας προσκαλεί σε έναν κόσμο άνεσης. Οι πληθωρικές αναλογίες προσφέρουν στους εμπρός και πίσω επιβάτες άφθονο χώρο για τα πόδια. Η καμπίνα αποπνέει μία αίσθηση ανώτερης ποιότητας με υλικά και έξυπνες λύσεις που φροντίζουν τη λεπτομέρεια και εντυπωσιάζουν με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους.


Επιστροφή
στην αρχή