Οδηγός πληροφοριών για το ταξίδι των φίλων του Απόλλωνα στη Βασιλεία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια στην Ελβετία εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα...

Σημάδια σταθερότητας και αγωνιστικής διάρκειας, δηλωτικά της ισχύος του, καλείται να φανερώσει σε τρία βράδια από σήμερα (23/8, 21:00) ο Απόλλωνας απέναντι στη Βασιλεία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι επί ελβετικού εδάφους, που εντάσσεται στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Μετρώντας αντίστροφα ο χρόνος για την αναμέτρηση στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» η διοίκηση των γαλάζιων ετοίμασε οδηγό πληροφοριών απευθυνόμενο αποκλειστικά στους φιλάθλους που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια στην Ελβετία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Ελβετία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας  για τα Playoff του UEFA Europa League, με αντίπαλο την FC Basel την ερχόμενη Πέμπτη (23/08), πως έχει ετοιμαστεί οδηγός πληροφοριών αναφορικά με τα εισιτήρια και την μετάβαση τους στο στάδιο St. Jakob-Park.

Supporter's Guide / Οδηγός Πληροφοριών - FC Basel Vs Απόλλων Λεμεσού (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Επίσης υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας μας πως θα πρέπει να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα και επίθετο, αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας, και αριθμό κινητού τηλεφώνου) στο support@apollon.com.cy μέχρι το βράδυ της Τρίτης (21/08) στις 23:00, για καλύτερη εξυπηρέτηση σχετικά με την εξασφάλιση των εισιτηρίων τους.

Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες για το πως και από πού θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους οι φίλοι της ομάδας μας».


Επιστροφή
στην αρχή