Οδηγοί προσοχή: Οδικά έργα σε Λευκωσία-Λεμεσό - Οδηγίες της Αστυνομίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς, καθώς πραγματοποιούνται οδικά έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό, τα οποία πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους οδηγούς, καθώς πραγματοποιούνται οδικά έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό, τα οποία πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε, στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Στις κύριες οδούς των πόλεων αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης πρωινή, αυξημένη τροχαία κίνηση.

Εξάλλου σε ορισμένες περιοχές, λόγω της εκτέλεσης οδικών έργων, πιθανόν να προκαλούνται κάποια προβλήματα.

Στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του Κάθετου Δρόμου, σήμερα, μεταξύ των ωρών 08.00 - 18.00, θα εκτελούνται εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου του Νοσοκομείου σε μήκος 1,5χλμ. περίπου. Οι εργασίες θα επηρεάσουν την κυκλοφορία με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό.

Επίσης στην οδό Αγίας Φυλάξεως, διεξάγονται εργασίες στο ανατολικό τμήμα της οδού από τη συμβολή της με την οδό Πολυγνώστου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Στέλιου Κυριακίδη. 

Στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση όπως πιο κάτω:

  • Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Κυρηνείας ή τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
  • Οι οδηγοί που διακινούνται στη Λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
  • Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Κατεβάστε το app του «Πολίτη» για Android και iOS για συνεχή ενημέρωση


Επιστροφή
στην αρχή