Ο Τραμπ έστειλε υπογεγραμμένο CD με το «Rocket Man» στον Κιμ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΔΙΕΘΝΗ

Κατά το παρελθόν Τραμπ και Κιμ αντάλλαξαν βαριούς χαρακτηρισμούς, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αποκαλεί μεταξύ άλλων τον Κιμ ως «μικρό πυραυλάνθρωπο»

Ο «πυραυλάνθρωπος» φαίνεται πως θα κυνηγάει για πάντα τους Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Αμερικανός Πρόεδρος υπέγραψε ένα CD του Έλτον Τζον, το οποίο περιλαμβάνει το τραγούδι «Rocket Man», με σκοπό να δοθεί ως δώρο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Κατά το παρελθόν Τραμπ και Κιμ αντάλλαξαν βαριούς χαρακτηρισμούς, με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να αποκαλεί μεταξύ άλλων τον Κιμ ως «μικρό πυραυλάνθρωπο».

Κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Πιονγκιάνγκ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο πήρε μαζί του το CD, αναλαμβάνοντας την παράδοση στον ηγέτη της Βορείου Κορέας. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να συναντηθεί με τον Κιμ προσωπικά και ως εκ τούτου το CD δεν παραλήφθηκε από τον παραλήπτη.

Σύμφωνα με τη νοτιοκορεατική εφημερίδα Chosun Ilbo, Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν μίλησαν για το εν λόγω τραγούδι κατά τη συνάντησή τους στη Σιγκαπούρη τον περασμένο μήνα, με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη να σημειώνει ότι δεν το έχει ξανακούσει και τον Τραμπ να υπόσχεται να του στείλει αντίγραφο.

Το τραγούδι «Rocket Man»


Επιστροφή
στην αρχή