Ο ΣΚΑΪ έκλεισε την πόρτα στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το Survivor 2

BUZZLIFE /PEOPLE

H Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν ένα από τα πρόσωπα που ενδιαφέρθηκαν και δήλωσαν από μόνα τους συμμετοχή στο παιχνίδι επιβίωσης. Δ

Αυτό αποκάλυψε χθες ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην πρωινή εκπομπή του Star, Στη Φωλιά των Κου Κου,Συγκεκριμένα το πρώην μοντέλο κλήθηκε μαζί με άλλα άτομα για κοινή συνέντευξη, κάτι που, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, δεν της άρεσε καθόλου.

«Έχουμε τώρα το όνομα έκπληξη. Μπήκε μόνη της, έφτιαξε το email και το έστειλε στην παραγωγή. Μιλάμε για την Τζούλια Αλεξανδράτου που είπε θέλω να πάω στο Survivor. Μόνη της έστειλε το email, της λένε πολύ ωραία λοιπόν περάστε για το πρώτο casting που είναι οι συνεντεύξεις. Έλα όμως που στις συνεντεύξεις δεν είναι ένας-ένας ξεχωριστά γιατί είναι και πολύς ο κόσμος. Είναι τέσσερις -τέσσερις μαζί.

Δεν το περίμενε αυτό η Τζούλια να είναι με άλλους τρεις κοινούς θνητούς. Με το που πάει λοιπόν εκεί, λέει ρε παιδιά τι γίνεται εδώ πέρα, εγώ είμαι η Τζούλια, θα δώσω συνέντευξη μαζί με άλλους τρεις που δεν τους ξέρει η μάνα τους; Έγινε εκεί ένα σούσουρο. Εκείνη λοιπόν μαθαίνω ήταν πολύ ειρωνική απέναντι στους άλλους τρεις και στην παραγωγή. Φεύγει. Περίμενε το δεύτερο τηλεφώνημα για να πάει, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Πόρτα προφανώς έριξε ο ΣΚΑΙ στην Τζούλια» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


Επιστροφή
στην αρχή