Ο πρόεδρος της Βραζιλίας μετακόμισε λόγω..φαντασμάτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Ο πρόεδρος Τέμερ βρήκε τη μοντέρνας αισθητικής προεδρική κατοικία ανατριχιαστική και ο μόνος που πραγματικά περνούσε καλά εκεί ήταν ο γιος του.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ μετακόμισε από την επίσημη προεδρική κατοικία διαπιστώνοντας πως είχε «κακή ενέργεια» και διερωτώμενος μήπως είχε φαντάσματα.

Ο 76χρονος Τέμερ, μαζί με την σύζυγό του, την 33χρονη πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Marcela και τον 7χρονο γιο τους Michelzinho έφυγαν από το παλάτι Alvorada, στη Μπραζίλια, κι εγκαταστάθηκαν στην κατοικία που προβλέπεται για τον αντιπρόεδρο.

Ο πρόεδρος Τέμερ βρήκε τη μοντέρνας αισθητικής προεδρική κατοικία ανατριχιαστική και ο μόνος που πραγματικά περνούσε καλά εκεί ήταν ο γιος του.

«Ένιωθα να υπάρχει κάτι παράξενο. Από την πρώτη νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, η ενέργεια του σπιτιού δεν ήταν καλή. Το ίδιο ένιωθε και η Marcela. Μόνο στον Michelzinho άρεσε το σπίτι, επειδή έτρεχε από τη μια άκρη στην άλλη. Αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε μέχρι και αν υπάρχουν φαντάσματα» δήλωσε στην εφημερίδα Veja.

Το παλάτι Alvorada φέρει την  υπογραφή του αρχιτέκτονα Oscar Niemeyer και διαθέτει μεταξύ άλλων πισίνα, γήπεδο ποδοσφαίρου, παρεκκλήσι και κλινική.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo, η Marcela κάλεσε και ιερέα να κάνει ευχέλαιο και να διώξει τυχόν κακά πνεύματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά η οικογένεια μετακόμισε στο πολυτελές αλλά μικρότερο παλάτι Jaburu.

terneba1terneba2terneba4terneba3terneba5

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας Πτολεμαίος στην Πάφο - Ο «Τάφος 8»

Πολίτης News, 12:09 (τελευταία ενημέρωση 12:09)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχει έξαρση ιλαρά στην Κύπρο – Αυξάνονται οι εμβολιασμοί

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, 12:01 (τελευταία ενημέρωση 12:01)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε αναπαράσταση του δυστυχήματος στη δίκη της Ηροδότου

ΣΟΦΗ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ, 11:53 (τελευταία ενημέρωση 11:53)

Επιστροφή
στην αρχή