Ο πρίγκιπας Χάρι σπάει το πρωτόκολλο και χαϊδεύει δημόσια τη Μέγκαν

BUZZLIFE /PEOPLE

Είναι ομολογουμένως το πιο δημοφιλές ζευγάρι του 2018: ο γάμος του έγινε πρώτο θέμα και κάθε του δημόσια εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ είναι το ζευγάρι που απασχολεί τα μίντια όσο κανένα άλλο και κάθε του κίνηση απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό που είναι παρών σε κάθε τους βήμα.

Ο έρωτάς τους εκφράζεται δημόσια από τους ίδιους πάντα με διακριτικότητα, ακόμα κι αν οι ίδιοι, λόγω ιδιοσυγκρασίας, θα ήθελαν να είναι πιο χαλαροί και να χαίρονται την κάθε τους στιγμή με περισσότερο αυθορμητισμό και ένταση.

Πριν λίγα 24ωρα, έκαναν εμφάνιση στα βραβεία WellChild Awards στο Λονδίνο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Μια σειρά φωτογραφιών από την εμφάνισή τους αναρτήθηκε σε όλα τα διεθνή φωτογραφικά πρακτορεία: έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε με κάθε λεπτομέρεια την εμφάνιση της Μέγκαν αλλά και άλλες στιγμές από την δημόσια εμφάνισή τους.

Ενα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας εκφράζει πολύ γλαφυρά την τρυφερότητα που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Χάρι σπάει το πρωτόκολλο και χαϊδεύει την Μέγκαν στην πλάτη ενώ η κάμερα καταγράφει τη στιγμή.

Το βίντεο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα αλλά αυτός ο έρωτας φαίνεται ότι θα έχει διάρκεια...


Επιστροφή
στην αρχή