Ο Ούρκο Πάρντο αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τον Ούρκο Πάρντο, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Βελγοϊσπανό...

Ένα σημαντικό κεφάλαιο έκλεισε για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τον Ούρκο Πάρντο, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Βελγοϊσπανό τερματοφύλακα.

Ο παίκτης που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για τον πάγκο που έφαγε εδώ και δύο χρόνια και αντ' αυτού έγραφε «Mono APOEL» στο Twitter. Ο Ούρκο Πάρντο αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Urko Pardo. Μια συνεργασία που συνοδεύτηκε από πολύ μεγάλες επιτυχίες κλείνει σήμερα τον αγωνιστικό της κύκλο. Ο Pardo ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, τον Αύγουστο του 2011 και ευτύχησε με τη φανέλα της ομάδας μας, να ζήσει τις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιτυχίες της.

Πανηγύρισε με τον ΑΠΟΕΛ 5 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και ένα Super Cup ενώ αγωνίστηκε και 5 φορές σε ευρωπαικούς ομίλους (2 UEFA Champions League και 3 UEFA Europa League).

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον Urko για την προσφορά του. Είμαστε βέβαιοι ότι όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ αποτελούν το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής.


Επιστροφή
στην αρχή