Ο «Ωνάσης» της Ρωσίας πάντρεψε την κόρη του

BUZZLIFE /PEOPLE

Η Μαντίνα Σοκίροβα έκανε από τους χλιδάτους γάμους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Radisson Royal Hotel,με ένα εντυπωσιακό νυφικό χιλιάδων.

Ένας από τους μεγαλύτερους μεγιστάνες πετρελαίου στην Ρωσία πάντρεψε την κόρη του πριν λίγες μέρες και όπως ήταν φυσικό ο γάμος της δεν κόστιζε κάτι παρακάτω από μερικά δεκάδες εκατομμύρια ρούβλια.

Η Μαντίνα Σοκίροβα έκανε από τους χλιδάτους γάμους στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Radisson Royal Hotel, με τους προσκεκλημένους να εντυπωσιάζονται τόσο με το νυφικό της όσο και με την γαμήλια τούρτα.

Με την νύφη να φοράει ένα φόρεμα-στολίδι με swarovski και πολύτιμα πετράδια και τεράστια ουρά (και αυτή στολισμένη) από το σχεδιαστή Ζουχέιρ Μουράντ, το μόνο σίγουρο είναι πως η τιάρα πέρασε σχεδόν απαρατήρητη μπροστά στο τέλειο νυφικό της

Απαρατήρητη όμως δεν πέρασε η τεράστια τούρτα, η οποία έφτανε κυριολεκτικά το ταβάνι.

Μόνο το νυφικό σύμφωνα με την Daily Mail κόστισε 40 εκατ. Ρούβλια, ενώ μόνο και μόνο για την διασκέδαση των 900 καλεσμένων το ζευγάρι ξόδεψε κάπου στα 30 εκατ. ρούβλια.

Η νύφη, μάλιστα, φωτογραφήθηκε με πολλές καλεσμένες φίλες της, οι οποίες ήταν ντυμένες με υπερπολυτελείς δημιουργίες, ενώ το παρανυφάκι φορούσε και αυτό μία δημιουργία γεμάτο κοσμήματα.
Επιστροφή
στην αρχή