Ο Όμιλος C.A.PAPELLINAS υποψήφιος, στις καλύτερες εταιρείες του κόσμου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σημειώνεται πως με τη διάκριση αυτή έχουν πιστοποιηθεί μόλις τρεις κυπριακές επιχειρήσεις και μόνο το 1% των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο

Μια νέα σημαντική επιτυχία για τον Όμιλο C.A.PΑPAELLINAS, αποτελεί η συμμετοχή του στο διεθνή διαγωνισμό Investors In People Awards 2018 που γίνεται στο Λονδίνο, ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, σύμφωνα με το πρότυπο Investors In People, στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Η επιτυχία αυτή, που τιμά την Κύπρο, έρχεται σε συνέχεια της υψηλότερης διεθνούς  διάκρισης ανθρώπινου δυναμικού,  Investors In People Platinum, που κατέκτησε ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS για το 2018, μετά την ανεξάρτητη αξιολόγησή του με βάση το Πρότυπο Investors in People (IIP).

Σημειώνεται πως με τη διάκριση αυτή έχουν πιστοποιηθεί μόλις τρεις κυπριακές επιχειρήσεις και μόνο το 1% των επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.

Τα βραβεία περιλαμβάνουν 13 κατηγορίες για τις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν επιτύχει τα υψηλότερα στάνταρτς σε μια σειρά από τομείς. Ο Όμιλος C.A.PAPAELLLINAS διαγωνίζεται  στην κατηγορία Platinum Employer of the Year, μαζί με εταιρείες που έχουν πάνω από 250 άτομα προσωπικό.

Εδώ και σχεδόν ενενήντα χρόνια ο Όμιλος C.A.PAPAELLINAS, με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία, εμπειρία και επαγγελματισμό των ανθρώπων του, είναι σταθερά προσηλωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: να πρωταγωνιστεί στα φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, καταναλωτικά είδη και δίκτυο διανομής, στους τομείς που τον καθιέρωσαν ως  τον ισχυρότερο όμιλο προϊόντων ομορφιάς και υγείας στην Κύπρο.


Επιστροφή
στην αρχή