Ο Μάστρου και η Εθνική...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ο Χρίστος Μάστρου, στα 24 του χρόνια, για πρώτη φορά υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής μας ομάδας και σε δηλώσεις του την επόμενη μέρα του αγώνα, αναφέρθηκε σε μια σημαδιακή μέρα που του πρόσφερε μια μεγάλη και ξεχωριστή εμπειρία. Ο Μάστρου, όπως και τόσα άλλα νέα παιδιά, βρίσκονται και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στη...

 

Ο Χρίστος Μάστρου, στα 24 του χρόνια, για πρώτη φορά υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής μας ομάδας και σε δηλώσεις του την επόμενη μέρα του αγώνα, αναφέρθηκε σε μια σημαδιακή μέρα που του πρόσφερε μια μεγάλη και ξεχωριστή εμπειρία.


Ο Μάστρου, όπως και τόσα άλλα νέα παιδιά, βρίσκονται και αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στη σκιά των ξένων ποδοσφαιριστών. Με το που εξαφανίστηκαν σχεδόν οι Κύπριοι παίκτες από τις μεγάλες ομάδες, αυτόματα ο ομοσπονδιακός προπονητής στράφηκε στα παιδιά που αγωνίζονται ακόμα στις μικρές ομάδες και τους προσφέρει τη μεγάλη ευκαιρία να παίξουν στην Εθνική και να αναδειχθούν.


Η Εθνική ομάδα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για κάθε ποδοσφαιριστή που σέβεται το ποδόσφαιρο και τη χώρα του. Ειδικά για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μεταξύ πάγκου και κερκίδας, η Εθνική αποτελεί το μονοπάτι για να παίξουν και σε συλλογικό επίπεδο.

 

Για δε τον Μάστρου και τους άλλους νεαρούς που αγωνίζονται σε μικρές ομάδες, η Εθνική ανοίγει την πόρτα και για πάρα πέρα ανέλιξη, δηλαδή για μια μεταγραφή σε πιο μεγάλη ομάδα, είτε στην Κύπρο είτε στο εξωτερικό.


Γενικά, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιδιώκει ένας παίκτης να παίξει στην Εθνική. Και η σημερινή εποχή, προσφέρει πλέον την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να παίξουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είτε αυτοί αγωνίζονται στην Ομόνοια και στον ΑΠΟΕΛ, είτε αγωνίζονται στην Αναγέννηση Δερύνειας και στον Ερμή Αραδίππου...
 


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεν Σιμόν: «Πήραμε μεγάλη δύναμη από τους φιλάθλους μας»

Πολίτης Sports, 18:15 (τελευταία ενημέρωση 18:15)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θρίλερ» κι ανατροπή πρωτιάς για Αγγλία, υποβιβάστηκε η Κροατία! (vid)

Πολίτης Sports, 17:53 (τελευταία ενημέρωση 17:53)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται αγώνας-πρόκληση για την καλύτερη Νέα Σαλαμίνα της δεκαετίας

ΑΝΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΗ, 17:35 (τελευταία ενημέρωση 17:35)

Επιστροφή
στην αρχή