Ο Massa προειδοποίησε τον Verstappen

AUTO /MOTORSPORTS
Ο Felipe Massa μίλησε με τον Max Verstappen για τις δηλώσεις του Ολλανδού μετά τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μπαχρέιν.

Στο Q3 ο Massa πέρασε τον Verstappen στον γύρο εξόδου με τον Verstappen να κατηγορεί το Βραζιλιάνο ότι του κατέστρεψε τον γύρο. O οδηγός της Williams συνέστησε στον Verstappen να είναι προσεκτικός με αυτά που λέει για τους Βραζιλιάνους, καθώς θα βρεθεί να αγωνίζεται στο Grand Prix της πατρίδας του στο τέλος της σεζόν. Μιλώντας στον Βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό UOL Esporte, δήλωσε:

«Του μίλησα νωρίτερα σήμερα, ‘Να προσέχεις τι λες γιατί έχουμε το Βραζιλιάνικο Grand Prix στο τέλος της σεζόν και πρέπει να αγωνιστείς εκεί. Οπότε, πρόσεχε τα λόγια σου.’ «Σίγουρα, δεν ήταν σωστό να μιλάει για του Βραζιλιάνους χωρίς να ξέρει για ποιο πράγμα μιλάει.» Ο Massa πιστεύει πως οι κατηγορίες του Ολλανδού είναι αβάσιμες, αφού το ίδιο έγινε και με τον Nico Hulkenberg χωρίς να παραπονεθεί ο Γερμανός.

«Δεν ήξερε για ποιο πράγμα μιλάει, γιατί δεν έκανα τίποτα που να τον ενοχλήσει,» δήλωσε. «Μάλλον ήθελε έναν λόγο που τον πέρασε ο teammate του – και χρειαζόταν να κατηγορήσει κάποιον. «Του είπα, ‘ Το ίδιο συνέβη μεταξύ του Nico Hulkenberg και εμένα, και είδατε κάποιον να παραπονιέται; Πριν ξεκινήσεις έναν γύρο, πρέπει να είσαι στην καλύτερη δυνατή θέση. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, είναι δικό σου λάθος.»

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή