Ο Κλοπ στηρίζει τον Οζίλ: «Υποκριτές, κλασικό παράδειγμα ανοησίας»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Αβάσιμη και παράλογη βρίσκει ο Γιούργκεν Κλοπ, την κριτική που δέχεται ο Μεσούτ Οζίλ για τη φωτογραφία του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Αβάσιμη και παράλογη βρίσκει ο Γιούργκεν Κλοπ, την κριτική που δέχεται ο Μεσούτ Οζίλ για τη φωτογραφία του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία συνάντηση που επίσης ήταν παρόντες Ιλκάι Γκουντογκάν και Τσενκ Τοσούν, τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.

«Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα απόλυτης παραπληροφόρησης και ανυπολόγιστης ανοησίας. Ξέρω πολύ καλά τον Ιλκάι Γκουντογκάν, τον Εμρέ Τσαν και τον Νούρι Σαχίν, δεν γνωρίζω τόσο καλά τον Μεσούτ Οζίλ, αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να τον καλέσω στο σπίτι μου.

Δεν έχω καμία αμφιβολία για την πίστη τους στην πατρίδα τους», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ στο Sport 1.

«Αυτή είναι μια υποκριτική συζήτηση. Τα κακά πράγματα συνέβησαν επειδή οι άνθρωποι δεν ενημερώθηκαν σωστά. Ούτε και ο Τύπος θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο θέμα, θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους ανθρώπους», υποστήριξε.

Ο Οζίλ, όπως είναι γνωστό, αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, θεωρώντας ότι υπήρξε θύμα ρατσισμού και πολιτικού «πολέμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Επιστροφή
στην αρχή