Ο Φιούρι θέλει να αντιμετωπίσει τον Τζόσουα για τον παγκόσμιο τίτλο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΥΓΜΑΧΙΑ

Τώρα ο Τζόσουα έχει μπροστά του μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, καθώς ο Τάισον Φιούρι ζήτησε να τον αντιμετωπίσει για να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο...

Ο Βρετανός πρωταθλητής Άντονι Τζόσουα κέρδισε το περασμένο Σάββατο με τεχνικό νοκ-άουτ στον 11ο γύρο τον Βλαντιμίρ Κλίτσκο και αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας στην κατηγορία βαρέων βαρών, μετά από ένα αγώνα που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Ο Τζόσουα απολαμβάνει πλέον την αποθέωση ως «το μεγαλύτερο αστέρι στο βρετανικό αθλητισμό και το μεγαλύτερο αστέρι στην παγκόσμια πυγμαχία», σύμφωνα με τις εφημερίδες στο Νησί, που υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του, έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να «τον μετατρέψουν σε παγκόσμιο φαινόμενο».

Τώρα ο Τζόσουα έχει μπροστά του μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, καθώς ο Τάισον Φιούρι ζήτησε να τον αντιμετωπίσει για να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο: «Προκαλώ τον Τζόσουα για μια μεγάλη μάχη για τον τίτλο. Νίκησε τον Κλίτσκο, σίγουρα είναι μεγάλη νίκη, όμως ο Ουκρανός είναι 41 ετών κι εγώ μόλις 28», τόνισε ο Φιούρι.

Ο Βρετανός πυγμάχος είχε επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, έκανε λόγο για κατάθλιψη και είχε δηλώσει τον Οκτώβριο ότι σκέφτεται να μην ξαναμπεί ποτέ στο ρινγκ.

Ο Φιούρι, ο οποίος σε 25 επίσημους αγώνες που έχει δώσει στην καριέρα του δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα, υποστήριξε πως η θεραπεία του πήγε πολύ καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση.


Επιστροφή
στην αρχή